Aktywne Wpisy

Zmorka +255

czerwony_kmer +373
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

Mirki i Mirabelki poszukje jakiś przykładowych obiektów, dokumentacji technicznych części obiektów bądź ćwiczeń które będę mógł wykonać dla treningu? Głównie chodzi o sporządzenie obiektów 3D na podstawie rysunków. Jeżeli chodzi o oprogramowanie to dość swobodnie poruszam się w Inventorze, Rhinocerosie oraz AutoCAD (dwa pierwsze oceniam na ~średnio zaawansowany poziom). Chce poćwiczyć modelowanie w tych programach, mam trochę wolnego czasu a większość kursów to beginer albo jakieś przerysowywanie kółek z pdf do programu, dość łatwe i to już potrafię.
Macie jakieś pomysły gdzie czegoś szukać? Ostatnio znajomemu różowemu robiłem rysunek złożeniowy z 10 obiektów I zajęło mi to trochę czasu (narysować każdy z nich, złożyć) ale nie mogę nic takiego znaleźć w necie dla treningu I zabicia wolnego czasu.
Wroc za miesiac jak juz bedzie gotowa (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Z doswiadczenia powiem ci, ze chyba najwiecej sie nauczysz i zobaczysz co i jak, w momencie w ktorym przyjdzie ci zamodelowac jakis odlew. Blacharka to jest gowno, proste bryly to tez tak srednio. Ale odlewy zwlaszcza co wieksze i pokomplikowane (loza itp) to jest juz