Aktywne Wpisy

b_oski +48

mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki

źródło: comment_QLMJJ9Fxqog95BId5EMC4a1XkqfvPa7H.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_51IDX9yxhBgjfLAQyYa2oBa0BcOgu4ca.jpg
PobierzW USA to jednak jakoś lepiej działa, tutaj wyrzucają nową sonatę z 30 milami na blacie :/ - bo zderzak się wgiął xD - u nas by się o to zabijali xD.
Tak
Komentarz usunięty przez autora
Nie wszystko jest tak idealne, jak się wydaje niestety :/. Coraz mniej oczywiście takich sytuacji, najczęściej jeżeli ktoś kupuje nowe-naprawiane to jednak są to auta po dealerskie albo po demonstracyjne. Mimo wszystko, jakieś małe zaprawki są, jak widać do przyjęcia, inaczej po co byłaby lakiernia w takich hubach ?
Jest jeszcze jedna firma prócz grupy CAT, ale zapomniaełm nazwy ( ͡°
Komentarz usunięty przez autora
@SpalaczBenzyny: no właśnie to chyba jakieś u----i jadą, mi to w ogóle wygląda na A7 pierwszej generacji.