Wpis z mikrobloga

@burgundu: Gdzieś kiedyś widziałem filmik z warszawskiego metra, ale nie chodzi mi o kabaty tylko bodajże na służewiu się ekipa wbiła, szukam ale nie mogę znaleźć, kojarzysz może?
  • Odpowiedz
@burgundu: ej, jakbym tak wpadł ci na chatę i jakieś kutasy na ścianie sprayem narysował to też byś pisał, że spoko i na propsie czy darłbyś na mnie japę chcąc mnie wyrzucić bo ci chatę niszczę?

Jeśli jesteś osobą konsekwentną to powinieneś dać mi prawo dokończyć moje dzieło, jeśli zaś chciałbyś mnie powstrzymać to jesteś po prostu hipokrytą.
  • Odpowiedz
@burgundu: rozumiem sztukę uliczną, odnawianie starych miejsc, nadawanie im koloru i tchniecie w nie życia, ale kompletnie nie kumam jak mozna bazgrac po zupelnie nowych domach czy pociągach. Trzeba odrozniac co jest sztuką, a co zwykłym wandalizmem.
  • Odpowiedz
@burgundu: Jako sztuka graffiti mi sie podoba i szanuje, ale niech sobie maluja za zezwoleniem wlasciciela, lub chociaz na starych odrapanych murach, a nie na nowym pociagu wartym miliony ojro. No i zeby tak na przypale malowac to musza byc strasznymi patusami.
  • Odpowiedz