Wpis z mikrobloga

wziąłem zły ryż i ten brązowy się gotuje pół godziny zamiast 15 minut ludzie złoci jednak co biały to biały
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wziąłem zły ryż i ten brązowy


@vieniasn: ja kiedyś tak samo pomyliłem się i zalany telefon wrzuciłem do brązowego ryżu żeby starym chińskim sposobem osuszyć go. G---o to dało, rano telefon zniknął.
  • Odpowiedz
@vieniasn: panie takie rzeczy jak brązowy ryż to możesz sobie kupować i gotować jak jesteś fit freelancerem pracującym na zdalnym w mieście wojewódzkim a nie chłopem pańszczyźnianym z powiatu
  • Odpowiedz
@vieniasn w azji wysylaja to do europy bo nawet ich wieprzowina nie chce tego jesc, zamiast przerobic na biomase latwiej oplacic influencerow ktorzy wmowia bialasom ze to jadalne
  • Odpowiedz
@vieniasn: jak mieszkasz pod granicą, to jebnij tym brązowym tam za płot, razem z workami. Nigdy więcej tego gówna. Stoisz później przy takim 30 min i czekasz, czekasz, aż się człowiek gotuje - syczy coś, bulgocze. Dość! Tylko sprawdzić, nie rozgrzewać tematu, jest brąz? Za płot. Pozostaniesz przy białym ryżu. Połączysz dobre z pożytecznym.
  • Odpowiedz