@burgundu szanuje niektorych grafficiarzy (tak, chodzi mi o tych od "bazgrołów" a nie tylko tych od murali) ale HC gardzę. Brzydkie to strasznie. KCBR umie u----ć pociąg z jakimś tam stylem, a to jest po prostu słabe
@H4v3n: Sztuka jako sposób wyrażania siebie - rozumiem jak najbardziej. Tylko jeśli już takie graffiti nazywamy sztuką to co oni wyrazili przez z-------e wagonu na srebrny z małymi tagami? Chęć pokazania się innym ekipiom? To już bardziej kiboli zrozumiem idących za swoją drużyną. Obiją sobie mordy w lesie, pokażą wyższość nad innym elementem swojego pokroju. Tutaj ekipy chyba ścigają się kto bardziej zniszczy mienie publiczne co sensu nie ma. A
@jakno: jasno napisałem o okolicznościach. A równie hardkorowi byliby, jakby nasrali na ściany. Mamy widocznie inną wizję esencji; tego na czym graffiti polega. Moim zdaniem to nie zamalowanie waagonu srebrem. A o obcjaganiu napisałem po tym jak o zesraniu napisałeś (staram się dopasować).
Chciałbym znowu należeć do jakiejś grupki znajomych i móc się co jakiś czas spotykać tak po prostu żeby wyjść, pograć w plejstejszyn albo pograc sobie w majnkampfa. Czemu dorosłość jest taka samotna
#graffiti
szczerze nie pamiętam ale SOK mocno przegiął
w ramach odwetu pociągi były r-----------e totalnie, w środku i na zewnątrz
i nie pisz mi nic o obciąganiu, bo ewidentnie masz w tym większe doświadczenie toju
Chęć pokazania się innym ekipiom? To już bardziej kiboli zrozumiem idących za swoją drużyną. Obiją sobie mordy w lesie, pokażą wyższość nad innym elementem swojego pokroju. Tutaj ekipy chyba ścigają się kto bardziej zniszczy mienie publiczne co sensu nie ma. A