@franske_pige: banksy nie umie malować graffiti kolego. On drukuje szablony z drukarki. Każdy by mógł to namalować. Jest znany tylko przez to że wstrzelił się politycznie. No i należy mu się uznanie za akcję w Palestynie. Mimo to, umiejętności plastycznych to on raczej nie wykorzystuje. taki fastfood dla bydła, do którego Ty niewątpliwie się zaliczasz
Jakoś nie każdy umiał przygotować taki szablon i tak umiejętnie wstrzelić się w temat, politykę - częścią tego dziela jest przekaz, który gość ogarnął świetnie. Styl prosty, szybki, ale rozpoznawalny - to jego kopiują ludzie na całym świecie. To moja opinia. Prace banksego mają dla mnie to coś, nie mówię że tylko on, ale ja nie jestem żadną znawczynią streetartu. W większości jednak grafitti
#graffiti
Jakoś nie każdy umiał przygotować taki szablon i tak umiejętnie wstrzelić się w temat, politykę - częścią tego dziela jest przekaz, który gość ogarnął świetnie. Styl prosty, szybki, ale rozpoznawalny - to jego kopiują ludzie na całym świecie. To moja opinia.
Prace banksego mają dla mnie to coś, nie mówię że tylko on, ale ja nie jestem żadną znawczynią streetartu. W większości jednak grafitti