Wpis z mikrobloga

@cyklista: Ten pieprzony filtr już mnie zaczyna irytować. Co ich tak boli jak coś jest w wykopalisku? Spam, czy lamanie regulaminu się zglasza i tyle. Teraz wystarczy szybko zakopać i gotowe.

A to, że tamto nadal wykopują to jeżeli chodzi Ci tylko o to, że jest popularne to ok. Jeżeli martwisz się o to, że stare znalezisko da się wykopać to tak jest już od jakiegoś czasu. Po 24h już
  • Odpowiedz
@Ryu: c-c-c-combo breaker :) Denerwujące to jest trzeba by kiedyś porozmawiać o tym z administracją... Nie raz widziałem jak ciekawe znaleziska w ten sposób znikały ;/
  • Odpowiedz
@cyklista: Chodziło mi o to, żeby czytać to dla własnej przyjemności, interpretować to po swojemu, dopiero na końcu zająć się sztywnymi ramami narzucanymi przez program. ;) "Pan Tadeusz" jest skarbnicą rewelacyjnych "skrzydlatych myśli" ;]
  • Odpowiedz
@tinta: No to zdarzały mi się takie lektury, które aż chciałem czytać od nocy do rana bo tak wciągały, ale akurat Pan Tadeusz niestety nie zaliczył się do nich ;p Po prostu jak coś jest napisane wierszem to nie mogę zrozumieć tego co czytam, bo zajmuję się oprawą zamiast treścią. Podobnie nie lubię musicali bo tam też nic nie rozumiem o co biega ;)
  • Odpowiedz
@tinta: Podobnie jak mówią wierszem w filmach, albo teatrze to też nie rozumiem - dla mnie równie dobrze mogliby mówić bla bla bla bla i tyle samo bym zrozumiał ;)

W każdym razie ja już zmykam, dobranoc ;)
  • Odpowiedz