Aktywne Wpisy

Ytarka +99
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +606
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

Jeszcze dzisiaj rano to znalezisko miało tylko 14 wykopów... A już było 2 dni po dodaniu... A teraz 129 i ciągle rośnie...
@maciejkiner
@wykop
BTW: admini Cię chyba znienawidzą za te zgłoszenia.
Dobra zrobię tą bibliografię do prezentacji, bo trzeba zrobić do końca tygodnia ;p Ale mi się nie chce ;p
Nie chciałem się bawić w jakieś już utarte nudne motywy literackie, bo już mam dość tego na lekcjach ;p
I części tego zestawienia nawet nie przeglądałem, chociaż sam musiałem je zrobić ;p
@Archeopteryx_litographica: Zdaję oprócz tych podstawowych przedmiotów, matematykę, fizykę i
Komentarz usunięty przez autora
@Archeopteryx_litographica: W zasadzie na początku to miałem zamiar napisać sobie tą prezentację, ale teraz mam zamiar przygotować jakąś prezentacje multimedialną i omawiać na przykładach. A teksty do analizy języka wezmę
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu