Wpis z mikrobloga

@tinta: Środowiskowa odmiana języka na przykładzie języka internautów. Dokonaj analizy zgromadzonych przykładów (różnice w odniesieniu do języka ogólnego, funkcja, przenikanie do języka ogólnego, odzwierciedlenie w literaturze, itp.).

Nie chciałem się bawić w jakieś już utarte nudne motywy literackie, bo już mam dość tego na lekcjach ;p

I części tego zestawienia nawet nie przeglądałem, chociaż sam musiałem je zrobić ;p

@Archeopteryx_litographica: Zdaję oprócz tych podstawowych przedmiotów, matematykę, fizykę i geografię, na
@tinta: Ciekawe masz zainteresowania ;) W gimnazjum lubiłem pisać, zacząłem pisać nawet swoją "powieść", dużo wierszy, ale potem straciłem do tego ochotę, bo poznałem różnych Mickiewiczów ;p A tak w ogóle to należy łączyć przyjemne z pożytecznym ;)

@Archeopteryx_litographica: W zasadzie na początku to miałem zamiar napisać sobie tą prezentację, ale teraz mam zamiar przygotować jakąś prezentacje multimedialną i omawiać na przykładach. A teksty do analizy języka wezmę z wykopu