Aktywne Wpisy

moll +79
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +154
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A mogło być tak pięknie...
źródło: comment_zUjXKyuFgt6h4hnousyrzJz6cVBRStg2.jpg
PobierzA mechaniki w grach rpg nie są archaiczne, tylko nastawione na określone grono odbiorców, które ma jednak wyższe wymagania, niż pew-pew do supermutatnów. Trzeba oddać twórcom gier i dziennikarzom growym - ładnie sobie urobili spore
Nie wiem czy o jest wina lenistwa graczy, czy ich cofającego się IQ u młodszego pokolenia :/
Chociaż sam się czasem łapię na tym, że posiadając wiele gier w bibliotece wybieram te które są prostsze w obsłudze i
a Tobie podobają? - chodzi mi konkretnie o serię Fallout
W 4 pograłem półgodziny u znajomego i zwyczajnie miałem dosyć, ileż można grać w tego Skyrima. Jeżeli kupiłeś oryginał to się przyczniłeś do tego, że gry idą w tym właśnie kierunku. Mnie ta gra znudziła zaraz na starcie, a nie spodziewałem się po niej kompetnie nic, żeby to przejść to trzeba naprawdę
@blogger: DZIEKI WLASNIE SZUKAŁEM CZEGOS TAKIEGO!
Mało tego, swego czasu dziennikarze stali się tak bezczelni, że bronili nawet najbardziej niedorzeczne praktyki twórców gier i ich samych, jak to miało miejsce np. przy Mass Effect 3,
@DiscoKhan: Grałem we wszystkie części - jedynkę przechodziłem ponownie jakieś 10 miesięcy temu
https://www.wykop.pl/wpis/26230661/gry-staregry-fallout-rpg-chwalesie-mirki-wlasnie-s/
Ziomuś jak mógłbym porównywać poszczególne części gier wcale w nie nie grając? xD
I chciałbym zobaczyć jedną odsłonę Fallouta (nawet jako całkiem odrębny tytuł robiony przez innego developera) w wersji izometrycznej - bo wg mnie jest w tym spory potencjał.
Żeby nie było, jestem wielkim fanem serii i wszystkie części mam oblatane po kilka razy (nawet Tacticsa :-P)
Zobaczycie jakim crapem będzie F76, wtedy dopiero wywalicie wiadro gówna na najnowsze dziecko Bethesdy :P