'jedynie' to zmęczenie, depresja, lęk, nerwica.Jednym z objawów chorej tarczycy to niskie libido,
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja miałem przy niedoczynności te same objawy "psychiczne", brak zmian skórnych, wypadania włosów, łamania paznokci itd. i do tego wysokie libido. Zbadaj se tarczyce i nie p-----l - TSH prywatnie to koszt rzędu 25 zł, jeśli ci wyjdzie powyżej połowy normy (np norma to od 0 do 5, a ty masz 3) to znaczy że już
@daedalus1337: Mam wszystkie ze skutków "upośledzenia działania kory przedczołowej" - (wiadomo - walczę raz lepiej raz gorzej, chociaż dopiero ten wpis mi uświadomił jak wiele samo fapanie wpływa na moje kilkuletnie "zamulenie") - czy ogólnie dobrym dodatkiem do #nofap w celu jej regeneracji będzie "ograniczanie bodźców dopaminy"(?) - ograniczenie grania w gry, słuchania muzyki etc.?
@AnonimoweMirkoWyznania: Na razie do żadnego lekarza, tylko prywatnie do laboratorium. Niech pobiorą ci krew i zbadają poziom TSH, jak będzie nie teges to napisz na #tarczyca to ci ktoś dokładnie wytłumaczy co dalej robić :)
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja miałem przy niedoczynności te same objawy "psychiczne", brak zmian skórnych, wypadania włosów, łamania paznokci itd. i do tego wysokie libido. Zbadaj se tarczyce i nie p-----l - TSH prywatnie to koszt rzędu 25 zł, jeśli ci wyjdzie powyżej połowy normy (np norma to od 0 do 5, a ty masz 3) to znaczy że już