Aktywne Wpisy
Kopyto96 +125
Wyskrobanie zdrowego dziecka, bo nie chciało się zabezpieczać, dymało się z kim popadnie lub doszło się do wniosku, że ma się za małe mieszkanie lub zbyt niskie dochody = minimum 10 lat pierdla
tak to powinno być
może jak lewa strona oddzieli nieodpowiedzialne idiotki od kobiet poszkodowanych przez ciężkie mutacje czy poważne zagrożenie życia, to dojdzie do kompromisu aborcyjnego
#aborcja #prawo #p0lka #kryminalne #bekazfeministek #bekazlewactwa #zdrowie #niebieskiepaski #rozowepaski
tak to powinno być
może jak lewa strona oddzieli nieodpowiedzialne idiotki od kobiet poszkodowanych przez ciężkie mutacje czy poważne zagrożenie życia, to dojdzie do kompromisu aborcyjnego
#aborcja #prawo #p0lka #kryminalne #bekazfeministek #bekazlewactwa #zdrowie #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy danie w prezencie obrazu zamiast pieniędzy w kopercie na wesele to dobry pomysł? Obraz przedstawiałby państwa młodych.
#wesele #rozowepaski #niebieskiepaski
#wesele #rozowepaski #niebieskiepaski
Tak, tak, córka Wiedźmina, siostra Legolasa... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Sniezkaberka: Ja mam w dowodzie szare XD A kolor oczu mi się zmienia w zależności od (chyba) światła, raz są szare, raz niebiesko-szare a czasem granatowe, ale te ostatnie rzadko. Łokcie też mam #!$%@? xD A jak u Ciebie z palcami/dłońmi?
Na dodatek mam ciemną skórę, wiec kontrast jest duży
@maQus: no nie muszę, raczej przeciętna :) tylko włosy mam takie jakieś inne XD
Masci nawet pomogly, zniknely mi plamy na biodrach na 2 mce, zeby powrocily dwa razy wieksze (ꖘ‸ꖘ)
@sylwester-mikolajczuk: To tylko skóra, wiem że dla ludzi z bielactwem nabytym to problem, bo kiedyś było normalnie, a teraz jakiś "defekt" się pojawił, ale skoro nie da się czegoś zmienić trzeba jak najszybciej nauczyć się z tym żyć. Ja mam cały brzuch w takie śmieszne cętki, kiedyś był to dla mnie problem, teraz nie wnikam. Ogromne znaczenia mają tez najbliżsi, którzy akceptują Cię bezwarunkowo.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak zachorowałes? Tzn obudziłeś się pewnego dnia i zobaczyłeś że masz plamy? Czy to był dłuższy proces? Współistnieją u Ciebie inne choroby autoimmunologiczne?
Byłoby mi bardzo miło gdybyś odpowiedział ale jeśli to zbyt intymne pytania to zrozumiem.