Aktywne Wpisy
Davvs +1044
O i za takie małe zmiany mocno trzymam kciuki, kupowanie 1 sztuki produktu i dotarcie do jego jednostkowej ceny bez pierdyliarda promocji, zestawów, kart, naklejek, minimalnej kwoty stało się w ostatnich miesiącach jakimś graniem w rozwiązywanie rebusów i questów.
#handel #zakupy #sklep #gospodarka
#handel #zakupy #sklep #gospodarka

EagleOfFreedom +188
Paczka mi przyszła w 14 godzin xD, i to na dodatek zamówienie z niedzieli, nie wiem jak, ale wiem, że InPost robi to dobrze, paczkomaty to wielki upgrade dla Polskiego e-commerce, coś cudownego xD
#inpost
poprzednie usunięte ze względu na dane wrażliwe ( ͡º ͜ʖ͡º)
#inpost
poprzednie usunięte ze względu na dane wrażliwe ( ͡º ͜ʖ͡º)

tak to powinno być
może jak lewa strona oddzieli nieodpowiedzialne idiotki od kobiet poszkodowanych przez ciężkie mutacje czy poważne zagrożenie życia, to dojdzie do kompromisu aborcyjnego
#aborcja #prawo #p0lka #kryminalne #bekazfeministek #bekazlewactwa #zdrowie #niebieskiepaski #rozowepaski
z fartem
jako prawdziwy liberał i zwolennik nauki - oczywiście, że tak. do 12 tygodnia bez żadnych ograniczeń.
@Festiwal_Panczy: Oczywiście że zabijanie dzieci go dotyczy. Jak może stać bezczynnie i się przyglądać? Równie dobrze można postulować możliwość zabijania swoich urodzonych dzieci a bezdzietni dupa cicho bo ich to nie dotyczy.
100 razy bardziej wole te 'nieodpowiedzialne idiotki' niż patusów którzy wysrywają gówniaka za gówniakiem, mimo że nie potrafią zapewnić mu godnego dzieciństwa.
@Festiwal_Panczy: Jako gorący zwolennik aborcji uważam że to idiotyczny argument.
Obie płcie mogą być abortowane więc obie powinny orzekać o legalności. Czemu to 'sprawca' miałby orzekać a nie potencjalne ofiary?
i ufff na szczęście nikt nie mówi o morderstwie tylko o aborcji do 10-12 tygodnia
tak to powinno być. (( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#aborcja #bekazkatoli
@revente: do 12 tygodnia nie jesteś w stanie stwierdzić płci, więc jak dla mnie to obojniaki. Skrobać śmiało ( ͡° ͜ʖ ͡°)