Aktywne Wpisy
grexo +19
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Goronco +764
#nieruchomosci
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
Zaplusuj, a zawołam cię w dniu, w którym - po głośnym wyciu i płaczu Donatana - państwo w końcu zadecyduje o przyznaniu mu dofinansowania z publicznych pieniędzy, bo uzna że ten został oszukany i powinien był zarobić, a nie stracić
Tak, tak, córka Wiedźmina, siostra Legolasa... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@perlie: Wiele jest chorób współtowarzyszących bielactwu, kilka niestety dotknęło i mnie, już sama nadwrażliwość skórna bywa bardzo problematyczna, tak samo jak nadwrażliwość oczu na światło, o całej poważniejszej reszcie nie wspominając (niedokrwistość np.). Pomijam to jak ludzie potrafią być okrutni wobec człowieka wyglądającego inaczej niż ogół, jak bardzo jest trudno z tym żyć wie tylko ten kto z tym żyje.
Komentarz usunięty przez autora
@xhxhx: nie wiem czy byłoby co, jak stanę na tle białej ściany to mnie prawie nie widać XD
@Visius: Być może, nie pytałam o to ludzi którzy tak o mnie mówią, ja tego nie wymyśliłam :)
Ja nawet nie wiedziałam o istnieniu Wiedźmina i Legolasa dopóki nie usłyszałam tych określeń wobec mojej osoby.
@pijanypowietrzem: i niech tak zostanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pijanypowietrzem: ale farbuje je henną i są zazwyczaj całe ciemne (ale nie kruczo czarne)
ja się z tym urodziłam,