Aktywne Wpisy

OCIEBATON +15
Robię sobie zakupy w Action a obok mnie przebiega dziewczynka która po sekundzie się przewraca. Podchodzi do niej ojciec, podnosi ją po czym daje jej klapsa w dupe. Za co? Za to że się przewróciła?
Zaczął na nią jeszcze do tego krzyczeć. Żonka nic nie mówi. Podszedłem do gościa i z-------m mu z całej siły w dupe tak samo jak on dziecku.
Gość z szokiem w oczach na mnie spojrzał XD. Zapytałem
Zaczął na nią jeszcze do tego krzyczeć. Żonka nic nie mówi. Podszedłem do gościa i z-------m mu z całej siły w dupe tak samo jak on dziecku.
Gość z szokiem w oczach na mnie spojrzał XD. Zapytałem

annlupin +30
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

Wykopowiczu! Nauczę Cię programować za darmo i od podstaw.
Niedawno udało mi się ukończyć projekt nad którym pracowałem ostatnie 2 lata. Tworzę darmowy kurs programowania baz danych. Kurs jest skierowany głównie do osób stawiających pierwsze kroki w IT lub bazach danych. Nagrania udostępniam na YT:
@nieinformatyk: to są bardzo mocne sugerujący tezy, że jak ktoś nie umie niczego programować to to jest dobre miejsce na start do zostania programistą -
@nieinformatyk: To raczej ja widzę, że pytanie o studia odbierasz jako atak, bo tak czuły jesteś widocznie na tym punkcie. Niczym nie poparte bzdury mi tutaj wmawiasz, ale luz, jak zadaje komuś niewygodne pytanie to jest to częsta reakcja.
Nie trzeba zaczynać od C++, nawet uważam, że lepiej zaczynać od Pythona. Za to uważam, że absolutnie nie należy