Wpis z mikrobloga

#battlefield #bf5 #bfv

https://www.usgamer.net/articles/ea-on-women-in-battlefield-v-haters-can-either-accept-it-or-dont-buy-the-game

No cóż, to nie pogram w Battlefield: Vagina ¯\_(ツ)_/¯ Walczą przecież o szczytny cel, więc nie potrzebują pieniędzy i tak.

13 letnie dziewczynki przecież nie mogą czuć się obco w grze o drugiej wojnie światowej. Może kucyki jakieś jeszcze by dołożyli?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HerrJacuch: Ja nadal mam iskrę nadziei, że pójdą po rozum do głowy i dodadzą jakieś ograniczenia jak ich zaboli po portfelu. Mimo wszystko wolę luźniejszy klimat niż coś mocno realistycznego. Bo jednak fun z gry jest większy i można się trochę odprężyć.
  • Odpowiedz
@wooster: Wiesz co jest najlepsze? Że nie pomyśleli co sami zainteresowani o tym pomyślą. Ciekawe jak zareaguje jakaś zapalona feministka jak zobaczy kobietę walczącą dla nazistów o biały patriarchat ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Albo jak zareagują jakieś BLM jak będą biegać mokebe w nazistowskich strojach.

Bo jak na moje to wdepnęli
  • Odpowiedz
@Khaine: to wszystko jest teraz takie p------e i zakręcone, że szkoda gadać. jakbym robił gry, to w dupie miałbym to, czy komuś będzie przykro, czy nie. Jakby tym wszystkim grupkom zidiocenia coś nie pasowało, po prostu bym to olewał i nie komentował. Nie wiem dlaczego - oni faktycznie się tym przejmują? Najgorsze jest to, że pewnie to będzie dobra gra, ale zanieczyszczona i pod pewnymi względami odpychająca. Będę się prawdopodobnie
  • Odpowiedz