Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +47
Pamiętajcie, aby przy dzisiejszych upałach dobrze się nawadniać, bo można się łatwo odwodnić. Ehh cholerna unia i ich nakrętki, a już było ciepło, już było dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#klimat, #planetaplonie
#klimat, #planetaplonie
źródło: 17712203402108476719409462756657
Pobierz
Urynowyurynator +178
Ja p------e i znowu poniedziałek i do roboty. Jak ludzie potrafią chodzić latami do kołchozow i się nie z-----c to jest niepojęte. W autobusach każdy ma minę jakby jechał do obozu koncentracyjnego.
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm

Haha wlasnie przed chwila widzialem ten filmik w tv:)
#bitcoin
Jest jeszcze zbyt wcześnie, żeby ulica weszła w bitcoina. Ta nazwa dopiero zaczyna
@pannafoster: ja miałem bardzo podobnie. Ja zacząłem od uniwersytetów, pomyślałem sobie, że w googlach
Zresztą mnie to absolutnie nie dziwi - płacenie bitcoinem ma więcej wad niż zalet.
Ba, powiem więcej - moim zdaniem teraz jest dobra okazja by otwierać sklepy i zbierać krypto ze sprzedaży usług czy towarów
@damianos: moim zdaniem ich problemy wynikają z polityki monetarnej banku centralnego Japonii, który wykupił prawie wszystko i drukuje aby sztucznie pompować swój rynek. Oni zdają sobie sprawę, że bitcoin to ich ostatnia deska ratunku.
@pawlo74: Zgadzam się z tobą. Bank centralny Japonii od samego początku po wojnie sterowany jest przez amerykanów a dokładnie przez jakeską banksterkę. Od 2008 na japońskim jenie mamy jakąś masakre. Cały świat się zapożycza
@fervi: wiesz dlaczego internet potrzebował tyle czasu? Infrastruktura. Zawartość. Trzeba było pociągnąć kabelki, podłączyć ludzi, trzeba było dostarczyć content by ludzie zapłacili za podłączenie. Trwało to kilka-kilkanaście lat.
Co stopuje bitcoina? Wszystko już jest - wystarczy załadować portfel i udać się na zakupy. Od 10 lat..
Podpowiem - płatność przechodzi często godzinami, tradycyjne formy płatności - sekundy. Kurs jest na tyle niestabilny iż każdy przedmiot wystawiony na sprzedaż
@shaki24: > Wierzę w tą technologię
@shaki24: Boś głupi, bo to te same obietnice. Mam świetny materiał
Wskaż mi sklepy które mają atrakcyjniejsze ceny przy płaceniu kryptowalutami. Tzn. cena towaru/usługi kilka procent niższa niż przy płaceniu metodą standardową tj. złotówki/euro/usd. Sklepów akceptujących kryptowaluty nie ma dużo więc zadanie masz ułatwione.
Sorry, społeczeństwo jest "głupie". Nie zachłystnie się ideami - anonimowe, zdecentralizowane, bez złych banków jako pośredników - bo zdecydowana większość ma to w dupie. A szuka wygody, szybkości i niezawodności. Warto zrozumieć, że dopóki krypto tego
U mnie (ale nie mamy fiatów) opłaca się płacić za kryptowaluty towary niż u konkurencji. Nie jest to co prawda duża obniżka, ale jednak :D
Ogólnie nie ma tego dużo, z kilka tysięcy sklepów być może internetowych. Oczywiście należy pamiętać, że jak coś może być tańsze
@shaki24: Społeczeństwa na całym świecie w dzisiejszych czasach są ogłupiane w bardzo zaawansowany sposób. Przykład pierwszy lepszy z brzegu. Rząd PO-PSL jakiś czas temu zaiwanił całemu naszemu społeczeństwu ich własne emerytury (jakieś 150 mld zł) i co? I nic. Żeby nie było PiS nie jest wcale w tym temacie lepsze. Też się przymierzają do podobnej akcji. Miesięcznie w Europie drukuje się kilkadziesiąt miliardów pustej kasy (takie
dziwi mnie ślepa wiara w rzetelność internetu - który przecież też jest opanowany przez wielkich "dostawców treści" i tak samo (jak nie bardziej) zmanipulowany. W sumie rzetelność to pieśń przeszłości - teraz liczą się interesy i każdy powoli to przyjmuje do wiadomości - media w tym i internet wcale nie musi byc rzetelny, szczególnie prywatny, bo przecież przedstawia prywatny pogląd, punkt widzenia itd. Jak reagujesz na stek kłamstw i
@shaki24: To nie jest ślepa wiara. W internecie masz wiele źródeł czytasz sobie i interpretujesz sam. Sam wybierasz co jest rzetelne. Dla jednego rzetelny jest www.newsweek.pl dla innego gazeta.pl a jeszcze dla innego naszdziennik.pl czy tez michalkiewicz.pl
Jedni uważają że bcash to ta prawdziwa wizja satoshiego a inni #bitcoin, chcesz sobie wyrobić zdanie na ten temat to wchodzisz na /r/bitcoin lub /r/btc