Aktywne Wpisy

sildenafil +186
W latach 2020-2024 do NFZ odprowadziłem 38 971,71 zł w postaci składek zdrowotnych.
W tym samym okresie naraziłem Fundusz na refundację kosztów leczenia w wysokość 2001,15 zł
Gdy chciałem zarejestrować się w systemie publicznym do specjalisty ze skierowaniem od lekarza POZ otrzymałem termin wizyty na kwiecień 2026. Poszedłem prywatnie wydając 280 zł, przy czasie oczekiwania na wizytę 4 dni.
Gdybym miał te 36 970,56 zł na swoim koncie zamiast na zamrożonym “wspólnym” z
W tym samym okresie naraziłem Fundusz na refundację kosztów leczenia w wysokość 2001,15 zł
Gdy chciałem zarejestrować się w systemie publicznym do specjalisty ze skierowaniem od lekarza POZ otrzymałem termin wizyty na kwiecień 2026. Poszedłem prywatnie wydając 280 zł, przy czasie oczekiwania na wizytę 4 dni.
Gdybym miał te 36 970,56 zł na swoim koncie zamiast na zamrożonym “wspólnym” z
źródło: IMG_2709
Pobierz
Co myślicie o programiście 8 lat doświadczenia, który na rekrutacji na etapie live-coding do kontraktornii wykłada się na tym zadaniu - wrzucony screenshot. Nie można było korzystać z czatu GPT, czas na zadanie to była 1h 15 min.
Czy dałbyś to radę zrobić na rekrutacji?
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska
Czy dałbyś to radę zrobić na rekrutacji?
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-04 114308
PobierzOdpowiedz
- Dałbym to radę zrobić na rekrutacji 36.3% (77)
- Nie dałbym rady zrobić tego na rekrutacji 22.2% (47)
- Nie jestem programistą i nie muszę robić fikołków 41.5% (88)

#pilkanozna #realmadryt
źródło: comment_I9lKsA2BxyEsMefrvyuT9NxH8Zd1EuMX.jpg
PobierzKto zostanie nowym menadżerem Realu Madryt?
@Pustulka: Chyba bym Seppuku popełnił XD
Jeśli Pochettino ma klauzulę to nie będą. Ale żadne rzetelne źródło tego póki co nie potwierdziło.
Pochettino jest realną opcją, bo od zawsze go chciał Floro. Jak w-----ł Mou - chciał jego ale wziął Carlo, jak wywalil Carlo znowu Pochettino ale wybrał Beniteza. W trakcje sezonu ciezko trenera sciagnać, wiec mieliśmy Ziadana. Problem jest jego nowy kontrakt.
Conte nie, bo nie widzi mi się granie z 5
@getin: Interesuje się piłką dłużej niż tutaj większość ma lat, poza tym nie napisałem niczego innego niż co jest powszechnie wiadome czy obecnie jest w mediach, więc spadaj. :P
źródło: comment_UYUBZlanNp5TcINpx8ejeLHnqXWGvGLa.jpg
Pobierzhttps://www.oddschecker.com/football/football-specials/real-madrid/next-permanent-manager
źródło: comment_iCvVHCOtEq1naWRAwt03AmBukjI2tTmY.jpg
Pobierz