Wpis z mikrobloga

Pojawiły się pierwsze plotki i artykuły, według bukmacherów, wyraźnym faworytem jest Arsene Wenger, z który Florentino Pérez pozostaje od kilkunastu lat w bardzo dobrych relacha, Hiszpanów - Mauricio Pochettino, który niedawno podpisał nowy 5 letni kontrakt z Tottenhamem, ale miałby tam budować długoterminowy projekt, jednak negocjacje z Danielem Levym będą bardzo trudne, trzeci jest Conte, czwarty Guti, a piąty Sarri.
#pilkanozna #realmadryt
Pobierz Pustulka - Pojawiły się pierwsze plotki i artykuły, według bukmacherów, wyraźnym fawo...
źródło: comment_I9lKsA2BxyEsMefrvyuT9NxH8Zd1EuMX.jpg

Kto zostanie nowym menadżerem Realu Madryt?

• Arsene Wenger 36.8% (68)
  • Mauricio Pocchetino 15.7% (29)
  • Antonio Conte 10.3% (19)
  • Guti 15.7% (29)
  • Maurizio Sarri 3.2% (6)
  • Laurent Blanc 1.6% (3)
  • Massimiliano Allegri 4.3% (8)
  • Jurgen Klopp 8.1% (15)
  • Leonardo Jardim 1.1% (2)
  • Fabio Capello 3.2% (6)

Oddanych głosów: 185

• 22
@Pustulka: Marzy mi się Allegri lub Jardim, Allegri z dwoma różnymi składami poza obroną doszedł do finału LM, Jardim za metody pracy, ale stawiam na Conte/Pocchetino. Wenger za późno, Guti niedoświadczony, Sarri mnie nie zachwyca, Blanc chyba ma przerwe do 2050r. Klopp poza fajnym PR nic nie wygrał, Capello plox nein xD
@Pustulka: Wenger nie, za stary i medialnie będzie kaszana (via akcja wenger out nawet na skokach narciarskich)

Pochettino jest realną opcją, bo od zawsze go chciał Floro. Jak #!$%@?ł Mou - chciał jego ale wziął Carlo, jak wywalil Carlo znowu Pochettino ale wybrał Beniteza. W trakcje sezonu ciezko trenera sciagnać, wiec mieliśmy Ziadana. Problem jest jego nowy kontrakt.

Conte nie, bo nie widzi mi się granie z 5 obrońców

Guti nie,
ooo panie, lepiej już te lapki zestawiaj a nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

@getin: Interesuje się piłką dłużej niż tutaj większość ma lat, poza tym nie napisałem niczego innego niż co jest powszechnie wiadome czy obecnie jest w mediach, więc spadaj. :P