Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +558
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
juzwos +727
Komentarz usunięty przez autora
@Lake_Titikaka: mit
Komentarz usunięty przez moderatora
@loczyn: Bzdura. Mam małe dzieciaki i gdy przychodzi do dyskusji oskarowych, to się orientuję że filmy których się spodziewam na gali przeleciały dwie gale wcześniej.
xDD
Mam kilka pasji, żyję aktywnie. Jeżdżę po torze autem, składam w garażu youngtimera, zjeździłem pół świata, w tym znaczną część by na miejscu nurkować. Już wcześniej nie starczało doby by to wszystko ogarnąć. I wiesz co Ci powiem? Półtora roku temu urodził się mój syn i mimo, że czasu dla siebie jest jeszcze mniej, to dla niego jestem w stanie to wszystko #!$%@?ąć na jedno pstryknięcie palcem. Serio.
Podejrzewam, że
jeżdżenie blachosmrodem? nie no super pasja xD
@Lake_Titikaka:
wybacz wyrocznio, że wciąż nie trafiam w Twoje gusta. Z takich moich grzeszków to jeszcze jeżdżę po świecie (blachosmrodem) żeby zobaczyć jak inni w innych blachosmrodach jeżdżą w kółko, ale co to za pasja xDDD
PS. Nikt, kto ma/miał szczęśliwy dom, dzieciństwo, kochających rodziców, nie wyciągałby takich wniosków...
cytując klasyka: "pięknie się pan przestawił milionom słuchaczy"... przedstawił imieniem Patus.
@Canova Nawet bym się zgodzi. Gdyby nie fakt, że mamy mniejszy wskaźniki dzietnosci niż Europa Zachodnia. Wiec oni to dopiero muszą nie mieć pomysłu na życie jeszcze bardziej niż my ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Tomek1902: Brzmi trochę jak wykop.pl
czyli mamy przestać jeść, srać i ruchać bo jak się tak zastanowić,to to dość infantylne? ( ͡° ͜ʖ ͡°)