Wpis z mikrobloga

@Pawlikowski-33: wyuzdany, nie znaczy ostry, mocny, intensywny i długi. Wyuzdany, to dziwne słowo. Czasem wydaje mi się, że używają go osoby, którym się wydaje, że są poważnie zboczeni. Takie łóżkowe hipsterstwo. Wyruchaj dobrze nimfomankę i niech nie wróci...
  • Odpowiedz
@absztyfikantka: masz jakies potwierdzenia tych swoich teorii? Bo jak narazie to op wygrywa, po prostu ma racje a ty jakies 'no nie spotkales tej jedynej :)))))". Spotkalem setki kobiet. Z kazda podobnie - traktujesz jak psa to cie uwielbia, traktujesz jak czlowieka to cie zostawia. A no tak, zaraz uslysze standardowe "nie wszystkie sa takie :))". No spoko.
  • Odpowiedz
@RubinWwa: a gdzie ja napisałam, że nie spotkał "tej jedynej"? Proszę o cytat najlepiej.

Spotykałeś się z nimi zapewne w różnych celach, nie każdą traktowałeś jednakowo, bo tak się nie da. Skoro znalazłeś idealny sposób na pewien typ kobiet i traktowanie ich "jak psa" sprawiało Wam przyjemność to w czym problem?
  • Odpowiedz
może się łapię na rozmowach z tzw. trollami, ale aż sama nie mogę uwierzyć, że tylu facetów mogłoby mieć problemy w kontaktach z kobietami. I może nieco ze współczucia czy chęci pomocy/ rozwiązania pewnych kwestii staram się coś wytłumaczyć.

@absztyfikantka: Tu Cie moze zdziwie, ale jest masa facetow w wieku okolo 25 lat, ktorzy nigdy nie mieli kobiety I nie kazdy z nich jest mizoginem. Sam znam takich z 10
  • Odpowiedz