Aktywne Wpisy

AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

tak, tak dobrze czytacie, W E G A Ń S K I omlet. zanim zlecą się obrońcy języka polskiego, weganski, czyli zweganizowany zwykły omlet. Jak? Zamiast jajek mąka z ciecierzycy+zmielone siemię lniane. Dla podbicia smaku płatki drożdżowe oraz hit: CZARNA SÓL. Dzięki niej ten omlet naprawdę smakuje jajkiem, przysięgam, że aż byłam w szoku, nawet przez sam zapach. Czarna sól nie kosztuje dużo, a jest niezbędna w przygotowaniu np weganskiego majonezu. Kupcie ją koniecznie, nie żartuję, ten omlet mi zrobił dzień. Tylko uwaga, bo się brzydko przewraca i trzeba to robić pomagając sobie talerzem.
#veganmay #wegetarianizm #weganizm #gotujzwykopem
źródło: comment_0IJ3qAMbcOKgCyzhHsuwEsdC7VsEgBZP.jpg
Pobierz@arsaya: omletu się na patelni nie przewraca ;)
Czym jest ta czarna sól, zwykła z jakimiś dodatkam?
@arsaya: a z tą solą co?
@Limonene: To zależy jaki omlet, omlet biszkoptowy jak najbardziej należy przewrócić i smażyć na drugiej stronie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
W przypadku gdy ktoś nie ma alergii na jajka, czy inne produkty zwierzęce, po co się gimnastykować zamiast zrobić tradycyjną potrawę? Co raz więcej badań wychodzi, że jajka mają pozytywny wpływ na zdrowie, a prawie na pewno nie szkodzą. Można zaopatrzyć się w produkty pochodzące z hodowli dobrze traktujących zwierzęta