Aktywne Wpisy
zgarnijpremie +80
Co powiecie na #konkurs? 3 Mireczków lub Mirabelek zgarnie po 50 zł w bonie do #allegro, a jeden Szczęściarz/ra zgarnie stóweczkę (。◕‿‿◕。)
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na
Co zrobić?
Odpowiedzieć na pytanie w komentarzu: Wycofanie gotówki z obiegu: jesteś ZA czy PRZECIW i dlaczego?
Dodatkowo (nice to have):
Sprawdź, jak zyskać 250 zł premii w banku Pekao (w tym 5 dyszek gotówce + 5 dyszek do Żabki na
brednyk +70
Znany dziennikarz z Kanału o Technologii - Marcin Połowianiuk i jego pachołki chwalą się wandalizmem (wyrywaniem lusterek i wybijaniem szyb w samochodach).
#podludzie #patologia #patologiazmiasta #samochody #prawo #przestepczosc #bekazpodludzi #youtube
#podludzie #patologia #patologiazmiasta #samochody #prawo #przestepczosc #bekazpodludzi #youtube
.
.
.
.
Wyśmiewa seksualne preferencje, a co?
#neuropa #4konserwy #lgbt #himalajehipokryzji @artpop #zwiazki #przegryw #shitwykopsays
Sam miałem 2 epizody, kiedy spotykałem się (związkiem tego nie nazwę) z dziewczynami, które miały swoich byłych. W obu przypadkach okazało się, że ten "były" to jednak całkiem aktualny jest.
W pierwszym przypadku złapałem wqrw, jak po ~miesiącu spotykania się, będąc u niej, zobaczyłem u niej na kompie na tapecie zdjęcie jej byłego w serduszku. W drugim przypadku
Inna dziewica czekała z moim kumplem do ślubu na seks a po ślubie się okazało że ona w ogóle nie ma ochoty na seks i facet zapija smutki.
A kuzyna dziewczyna była dziewicą i po pierwszej nocy z nim zapragnęła sprawdzić jak jest z innym i mu o tym powiedziała.
Widząc
@glonstar: bzdura jak większość takich pseudo-mądrych powiedzonek
I za te słowa masz u mnie szacun.
@artpop:
@rybsonk: O, lubię ją xD
@janeeyrie: Bo randomowy penis poznany w klubie/tinder jej pokaże jak wygląda życie?
A wiesz, że ludzie potrafią poznawac się takze BEZ ruchania sie wzajemnie? Masz jakies kolezanki, niektore zapewne bardzo lubisz i sie z nimi dogadujesz. Moglabys z nimi zapewne zamieszkac i byloby fajnie. Wow, zobacz, nie trzeba bylo sie z nimi
Kobieta może:
- Wymagać zarabiania fury hajsu
- Wzrostu
- Pozycji społecznej
- Super wyglądu + duzy beniz
- Super charakter, ktory zniesie ja kiedy jest najgorsza hehe
- Ze ona sie polozy, a on jej dogodzi tak jak sobie wymarzyla
itd itp
Trafia sie anon, ktory powie:
- E chcialbym taka, z ktora bym sie spoko dogadywal i bez historii lozkowych, bo sam takim jestem
I
@LR300: gdzie tak jest?
"gdzie tak jest?"
Podjedz wyzej i poczytaj posty rozowych czy jakakolwiek dyskusje w internecie np na babskich forach ;)
@siusiumajtki:
Nie, on ci mówił, ze masz zacząć myśleć. Seksualna preferencja nie odnosi się do tego, co lubisz w danej jednostce.
@kolluk: ?
http://www.dictionary.com/browse/sexual-preference
https://www.ldoceonline.com/dictionary/sexual-preference
https://borngay.procon.org/view.answers.php?questionID=000009
Jakby większośc z was przeczytała definicję, a nie była kompletnymi ignorantami to by nie było problemu.
@dioxyna: Jest to glupie, ale czy hipokryzja? Rownie dobrze prostytutka moze chciec prawiczka, a prawiczek moze chciec prostytutke. Nikt tego nie nazwie hipokryzją wtedy
Nie rozumiesz czy nie przeczytałeś? Płeć to to samo dla ciebie, co odpowiednie cechy fizyczne czy jak?
@LR300: wskaż przykład tego, gdzie się ktoś wypowiada, że kobiety mają prawo mieć wymagania a faceci nie
@kolluk: Plec to zespol pewnych cech, ktore pozwalaja nas okreslic jako kobieta/mezczyzna. A wiec tak, dokladnie.
Czyli tobie wystarczy, aby miała dziurę pomiędzy nogami, tak?
Przecież to się odnosi do preferencji płciowych, a nie do preferencji koloru włosów, wysokości, figury itp.
@artpop: W jaki sposob mizoginistyczne jest odrzucenie partnerki ze względu na jej cechy charakteru, tutaj akurat rozwiazlosc lozkowo/zwiazkowa? Bo to determinuja wlasnie pewne cechy charakteru
☑ kobieta
☑ żywa
@kolluk: Nie, ale logiczne, ze to 1 na co zwracam uwage. Na plec.
@rybsonk: No chyba u ciebie, bo wyzej wydaje ci sie "nienormalne", ze ktos moze oczekiwac od kobiety np bycia dziewica
@glonstar: Weź mnie nie triggeruj ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@glonstar: a czemu faceci mieliby to częściej podnosić niż kobiety?
Ale to nie jest na co zwracasz uwagę jako pierwsze. To jedynie dotyczy wyboru płci. Tyle i aż tyle.
Pewne oczekiwania od partnera (zanim go pozna) musi miec kazdy, aby moc z tym patnerem stworzyc dobry, stabilny zwiazek. Kazdy ma mozliwosc ustalenia tego, kogo szuka. Czy to bedzie dziewica, czy Alvaro, ktory przelecial 500 lasek.
Do tego pisanei, ze jak nie przeruchasz X lasek/facetow, to nie dowiesz sie, czy
@kolluk: A czarne jest biale, eot
Komentarz usunięty przez moderatora
@rybsonk: Tak, oczywiście, że pamiętam.
@rybsonk: Ja w ogóle nie rozumiem, czemu ktokolwiek miałby to podnosić.
@rybsonk:
@glonstar: pewnie @MadokaDobraWaifu jest dziewicą, ale analną xD
@rybsonk:
@rybsonk: To proponuje wpierw porozmawiac na ten temat i dowiedziec czegos o drugiej osobie. Reszta odnosi się do tego sugerowania, ze boje sie jakies porownania czy innego bzdetu (xD) i ewnetualnej hipokryzji, o ktorej non stop piszecie