Aktywne Wpisy
montezuma71 +9
Wykopki staly sie dokladnie tym z czego sie smiali.
Zarty z papieza byly sprokurowane wystawieniem na piedestał papieża polaka, forsowaniem jego "świętości" i absolutnym oburzeniem gdy ktoś tę świętość podważał, czy w prost- jajcował sobie z niego.
Dzis każdy mem o ukrainie czy ukraincach spotyka sie z oburzeniem godnym 50-letniej Grażyny z Pcimia, która obrusza sie na widok mema z zółtym ryjem. Daje to motor napędowy do coraz to większego trollowania fajnopolaków.
Zarty z papieza byly sprokurowane wystawieniem na piedestał papieża polaka, forsowaniem jego "świętości" i absolutnym oburzeniem gdy ktoś tę świętość podważał, czy w prost- jajcował sobie z niego.
Dzis każdy mem o ukrainie czy ukraincach spotyka sie z oburzeniem godnym 50-letniej Grażyny z Pcimia, która obrusza sie na widok mema z zółtym ryjem. Daje to motor napędowy do coraz to większego trollowania fajnopolaków.
Tymczasem mam 24 lata i nie rozumiem idei istnienia, ani popularnosci instagrama, a snapchat zainstalowalem i odinstalowalem bo mi sie nie podobal i tak samo jego dzialanie bylo dla mnie troche głupie.
To ze mną cos nie tak i robie sie starym dziadem czy to normalne tez u was?
#problemypierwszegoswiata #nowosci #starosc #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@PtactwaWiele: Tak. Ale nie dlatego, że tych serwisów nie rozumiesz ale dlatego, że je bezpodstawnie krytykujesz.
To narzędzia do "socjalizowania się" takie same jak facebook czy wykop.
Ale idei istnienia? Co w tym takiego trudnego? Ot apka do #!$%@? zdjęć z życia, chwalenia się nim.
@SirGodber
@Obles Bo na Instagramie wrzucane są tylko foty tych atencjuszek które trzeba PRZYMUSOWO oglądać a nie to co się podoba xD
Pomijając że na insta nawet nie trzeba wrzucać zdjęć ze swoją twarzą a na przykład z podróży czy inne ciekawe.
Ogarnij musically - to jest dopiero rak, nie rozumiem tego w ogóle
@Obles zaskoczę was, nie trzeba postować swojego ryja na Instagramie, ci debile tego nie sprawdzają.
Jak macie w znajomych/followujecie same szlaufy to się nie dziwcie XD
Ekspert się znalazł xD
@Obles ale wy jesteście upośledzeni xD wiecie, że IG to nie tylko zbieranie atencji? Na świecie są ludzie, którzy wychodzą czasem z piwnicy. Mają hobby, słuchają muzyki i np. artyści, których słuchają prowadzą swoje kanały społecznościowe. Obecnie więcej idzie się dowiedzieć z IG niż fb. Ale to trzeba wyjść z piwnicy i być normikiem.
@PtactwaWiele: ze słownikiem tez nie jesteś na bieżąco ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Obles oho elita umyslowa naszego kraju xD
I tak i nie
@PtactwaWiele
Instagrama mam po to aby wrzucać zdjęcia które zrobiłam a robię ich bardzo dużo, może się komuś spodobają, może nie, może ktoś mi je skrytykuje przez co będę wiedziała co mogę poprawić aby wykonać lepsze zdjęcie, choć większość to jakieś boty na tym Instagramie xd
@Obles: używam snapa codziennie do wysyłania i odbierania filmów i zdjęć znajomych, którzy są teraz w różnych miejscach Polski. Polecam, ale najpierw trzeba mieć znajomych, bo tak to rzeczywiście bez sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)