Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@foxbond: + ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak kiedyś ich używałem to robiły się nawet b ciepłe w czasie nadawania ( ͡ ͜ʖ ͡)

/jak masz ich tyle to ogarnij sobie projekt z hackday gdzie zrobili komunikację po zmianach nazwy sieci WiFi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@foxbond jakies customowe pcb? ja tylko uzywalem sonoffa i roznych nodemcu + plytki z esp wroom, nie bylo zbytnio jak wyprowadzic anteny
  • Odpowiedz
@Axelio: w domu mam z 5 routerów. Włączyłbym na noc wszystkie i poustawiał nazwy sieci w stylu "Usmażę ci mózg", "Czarnobyl 2", "Zjem twoje dzieci", itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Axelio: @PrinsFrans: @SpijSlodkiKsiaze: @Kaczorra: @foxbond: @dudi-dudi: @Hiuiro: I co w tym dziwnego? Jak najbardziej jest zalecane nie używać wi-fi (lub chociaż ograniczać) ONZ zalicza promieniowanie z wi-fi do czynników możliwie rakotwórczych u ludzi. Tzn., że są badania potwierdzające rakotwórcze działanie u zwierząt, ale na razie nie ma odpowiednich 100% pewnych badań co do ludzi (ale chyba można sobie
  • Odpowiedz
@stooley32: To, że jest się debilem by było. Wi-Fi jest potencjalnie szkodliwe i są na to bardzo poważne dowody/poszlaki. Patrzy mój post wyżej i poczytaj sobie. W Niemczech już od dawna się o tym mówi i wielu odchodzi o tego.
  • Odpowiedz
@dudi-dudi: ten moment kiedy wykopki śmieją się jakoby ze średniowiecza owych sąsiadów, ale obie strony świadomie lub nie, nie widza o tym ze faktycznie według aktualnych badan takie fale od urządzeń typu wi-fi wpływają negatywnie na jakość snu. (o raku nie wiadomo jak jest do końca ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
  • Odpowiedz