Aktywne Wpisy

jmuhha +20
Jak oceniacie z perspektywy czasu nastoletnie ciążę? Mam wrażenie że jeśli ktoś urodzi mlodo to potem dziecko jest szczęśliwsze niż stare ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000026418
Pobierz
ppooii +115
#pracbaza #patologiazewsi #patologiazmiasta #praca #gorzkiezale #dziendobry
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
Natura nienawidzi próżni( ͡° ʖ̯ ͡°) Pracownicy z innego działu mieli jakąś spinę miedzy sobą i tak zaczęli donosić na siebie i wymyślać historie, ze sami się wzajemnie pozwalniali/zdegradowali. Niestety na ich miejsce uruchomił się kolejny sympatyk pogaduszek w biurze i wymyślił sobie jakaś historie na mój temat, chyba tylko
źródło: kipimorda
Pobierz

źródło: image
Pobierzmam nadzieje że rozwiałem tę jedną tajemnicę wszechświata
https://youtube.com/shorts/h9fEOj-sNfI
W okolicach końca roku nie możesz iść z psem, bo strzela KTOŚ, GDZIEŚ i CO CHWILĘ, czyli nie ma znaczenia kiedy i gdzie pójdziesz. Wczoraj wystarczyło nie być na spacerze w wyznaczonym wcześniej przedziale 10-15 minut.
I piszę to mimo że nie mam psa.
@przemyslaw-maczka: to flary. Naprodukowałeś kilkanaście zdań, a okazało się, że Ci stanął do bezhukowych flar.
źródło: G9vh3PBWsAADScI
Pobierz@bukimi: no ok ale zakazywać każdych fajerwerków, w tym takich jak te, miejskich jak Kraków to jest hipokryzja i głupota. W Niemczech zakazali i jest g---o
@assninja @gibbs @greenbong Ale generują dym (co widać na zdjęciach), smród i trują.
Do tego PSUJĄ już atmosferę finału, a nie poprawiają.
Można było skorzystać ze świateł, laserów, dronów, ciekawych wizualizacji z projektorów, ale nie, co roku ten sam problem – beton, święte krowy i świecka tradycja nie do ruszenia musi być, bo przecież inaczej się nie da.