@numeryczny_mikolaj12: nie, maturę pisałem w 2006, pisałem P i R osobno jednego dnia
Tak czy siak widzę i jest nieźle, trochę mi się miesza materiał ze studiów, bo zadanie tylko 8 miewałem nawet na studiach na 1 semestrze, ale chyba w liceum też to indukcją udowadnialiśmy
Jestem już wiele lat po liceum, bez przygotowania ciężko mi podjąć temat - tyle powiem.
@stulejka-z-przerzutami: matematyki po paru miesiącach intensywnej nauki mam już dość, ale robiąc arkusze od 2008 w górę, były one dla mnie dużo prostsze niż ten killer z dzisiaj
@numeryczny_mikolaj12: oglądam oba arkusze i się zastanawiam jakim cudem to umiałem xD Dużo z głowy wypadło, coś tam świta, ale za mało by zrobić od A do Z
@xXxPu55ySl4y3RXxX: @numeryczny_mikolaj12: Obowiązkowa matura z matematyki weszła w 2010 roku. Od momentu powstania "nowej matury" czyli składającej się z testów, 6 roczników nie musiało zdawać matematyki: między 2004 a 2009.
Podchodziłem rok temu do matmy rozsz i moim zdaniem ta wydaje się być trudniejsza
Chociaż z drugiej strony przez rok nie robiłem nic dot. tego typu zadań, a dodatkowo celują one w moje słabsze strony
:P
:( ja swój praktycznie "peak" osiągnąłem na głównej 42~, więc ja byłem zadowolony :P
d------i wam xd
Tak czy siak widzę i jest nieźle, trochę mi się miesza materiał ze studiów, bo zadanie tylko 8 miewałem nawet na studiach na 1 semestrze, ale chyba w liceum też to indukcją udowadnialiśmy
Jestem już wiele lat po liceum, bez przygotowania ciężko mi podjąć temat - tyle powiem.
Może odpal arkusz R z 2006 i sam oceń
@Oskarek89
Wracać do domu bo rodzice się martwią