Wpis z mikrobloga

@loczekdk: kilka dni temu wróciłem z tygodniowego tripa 2300km z północy Polski w Bieszczady i do czeskiej Pragi. Audi a4 kombi. Bez żadnego hotelu. Polecam ten styl życia :)
Protip: bierzcie prycho na stacjach paliw z PARKINGIEM dla tirów, tam zawsze są w miare ogarnięte łazienki :)
  • Odpowiedz
opłaca się kupić taką asterkę? Zastanawiam się nad 1.6 v16 jako pierwsze auto dla biedaka ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Chudzinx: bardzo się opłaca, tylko patrz na RDZĘ! Szczególnie progi, ranty drzwi i nadkola. Jesli nie 1.6, to poluj za 1.8 - 116\125KM pali tyle samo, a zapas mocy dużo większy.

@loczekdk: super opcja, też mi się coś takiego marzy, ale obecnie mam sedana :D
  • Odpowiedz
a możesz zostawić auto na parkingu i się rozwalić w fajniejszym miejscu.

@oiio: za zimne noce. Bez dobrych śpiworów, ani rusz... też chciałem na weekendzie majowym pod namiot wyskoczyć, ale noce mnie zaskoczyły - 7 stopni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@loczekdk: piękna sprawa! :) Mój niebieski lata temu zmontował nawet kawałek podłogi z płyty, która niwelowała nierówności bagażnika po rozłożeniu siedzeń :D to były czasy!
Powodzenia!
  • Odpowiedz
@loczekdk: Auto macie, co tu panikować ;) 4 lata temu z różowym wsiadłem w samolot do Chorwacji i tam szukaliśmy autobusów na Krk i tam na miejscu pytaliśmy o noclegi. Też nic takiego, kiedy patrzę na siostrę, która pod namiotem śpi z koleżanką co to latała jakiś czas temu autostopem po Europie.
Nie wiem po co tylko Wam takie wielkie parówki w tym aucie.
  • Odpowiedz