Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

samotnypies +17
Marzyłem o Ballu odkąd tylko dowiedziałem się o istnieniu tej marki, czyli jakoś w 2019 roku. Kupiłem wtedy swój drugi po bambino automat (combat sub) i zacząłem bardziej się interesować zegarkami. W końcu, po 6 latach udało mi się spełnić swoje marzenie. Muszę przyznać, że jakościowo jest nawet okej. Kolejnym celem seamaster, może na 30 się uda go sprawić. Mam nadzieję, że wtedy w końcu poczuje sytość.
#kontrolanadgarstkow #zegarki
#kontrolanadgarstkow #zegarki
źródło: 1000025761
Pobierz

Szybka przymiarka i pasuje prawie idealnie. Jadę xDD
Trzydrzwiową Astrą G xD
Z #rozowypasek bez hotelu XD
I planu(dokładniejszego)
#podroze
#podrozujzwykopem
#opel
#logikaniebieskichpaskow
#zwiazki
źródło: comment_TTOh4I3kLsjvMdXwcD6pueKWxF9KfUAJ.jpg
Pobierzźródło: comment_3htdcMo1uHmXdzOeSwDmhpiuHzpC5Ggu.jpg
PobierzSilnik taki jak napisałeś ale bez podtlenku LPG)
Auto ogólnie świetne w tej cenie wygodne i praktyczne(nawet 3 drzwiowe). Do tego zestarzało się z klasą i wciąż wygląda dobrze.
One były produkowane do 2009 więc rozstrzał cen jest duży. Dobry egzemplarz kupisz już za 5
Jeżdżący za 3.5, często zdarzają się auto dobre technicznie ale brzydkie bo mają przegnite tylne nadkola a to tylko wada estetyczna.
Ja swój kupiłem za 4.100 zadbany ale czas zrobił swoje i ruda zaczyna się pokazywać na nadkolu
Mam już 4 lata i dopóki nie zezre jej rdza lub nie bedzie pila wiecej oleju niz benzyny to nie planuje zmiany. Kochane autko (。◕‿
xD
Powodzenia, przyjemnego wypoczynku! :)
Polecam motzno :)
Nie śpij na parkingach czy stacjach - zapłać 30-50zl za kemping (prawie w każdym mieście jakiś jest, a nad morzem to już na pewno) i miej komfort bezpieczeństwa + toaletę pod ręką :)
Powodzenia!
Ps. Zasłonki jak najbardziej polecam zamontować choćby prowizoryczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)