Aktywne Wpisy

tojestmultikonto +64
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
źródło: 20240830_103226
Pobierz
Operator_imadla +526
Miasto #plock daje 20 milionów na klub Wisła Płock i 100zlotych na ośrodki adopcyjne xD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Szybka przymiarka i pasuje prawie idealnie. Jadę xDD
Trzydrzwiową Astrą G xD
Z #rozowypasek bez hotelu XD
I planu(dokładniejszego)
#podroze
#podrozujzwykopem
#opel
#logikaniebieskichpaskow
#zwiazki
źródło: comment_TTOh4I3kLsjvMdXwcD6pueKWxF9KfUAJ.jpg
Pobierz@Zielony34: Jakie za zimne? Teraz w nocy masz po 15 stopni w najniższym momencie. Przy takiej temperaturze to można spać na zewnątrz bez potrzeby zamykania śpiwora, a co dopiero namiot.
źródło: comment_4vEJEixEAyblsoGbNWq3HjZFapMdhOqK.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zróbcie szlak latarni morskich ;)
Jak cos to chyba w histori mam.zaznaczone miejsca gdzies spaliśmy na dziko wal pw jak cos :DZ fartem mordeczki i udanego tripa :)
Komentarz usunięty przez autora