Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +375

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

źródło: comment_x3hgdWudSJORafSWlgxxlvEVzNwXrsXO.jpg
PobierzPrzyrodzenia od wieków były traktowane jako temat tabu, uważasz, że mężczyźni się nigdy nie malowali? (I nie mówię tu jedynie o makijażu scenicznym)
Kiedyś ludzie chodzili z fajami na wierzchu
Komentarz usunięty przez moderatora
Gówniak robi sobie lepszy makijaż, niż ja. Zazdro.
@harpiowata: Normalnie to znaczy jak? To były moje argumenty. Dobre porównanie, z ktorego tak naprawde nie wybrnełaś
Komentarz usunięty przez autora
Mogłabyś być chociaż konsekwentna, bo przecież