Aktywne Wpisy

mirko_anonim +31
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

wscieklykabanos +748
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz

źródło: comment_x3hgdWudSJORafSWlgxxlvEVzNwXrsXO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
I tak post nie jest zbyt agresywny w porównaniu do wpisów elity z YT i FB.
@BillieJoe: HEJTERÓW? XD? hejterów masz tylko w polszy i innych somaliach czy k----------h arabskich, na zachodzie czy w USA nikt (znikomy promil, zobacz na wyświetlenia i oceny) tego nie hejtuje (szacunek dla innych - coś czego nie
-Młody mógłby wydawać pieniądze na ciperki i koliczkę.
-miałbym więcej fajnych gierek na steamie i mógłby grać w nie cały dzień!
-nadmierne usuwanie makijażu może męczyć skórę
-podczas deszczu może się rozmazać
-obawiam się, że taki makijaż mógłby przyciągnąć narodowców bo jak wiadomo... #pdk
@lanceq1: tak
ps. pytam po raz 3, czy noszenie spodni przez kobiety uznajesz za normalne?
Mam nadzieję, że maluje się tak tylko do zdjęć/filmików. Nieważne czy to chłopak czy dziewczyna - za dużo tapety (╯︵╰,)