Aktywne Wpisy

raizo777 +275
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz
wpisztutajnick +828
Przyjaciółka ma 7 letniego syna - wymieniałem jej ostatnio gniazdko i młody przyleciał mi świecić latarką. Nawet nie wiecie z jaką satysfakcją zapytałem go czy świeci mi czy sobie
#dzieci #starypijany
#dzieci #starypijany

Dość oczywiste jest że @lakukaracza_ użył skrótu myślowego. Ja bym zrozumiał, bo skróty myślowe to urok języka. Myślę że @Brzytwa_Ockhama też by nie miał nic przeciwko, gdyby @lakukaracza_ po prostu sobie ich używał w takim czy innym kontekście, nawet w tym ateistycznym wpisie który skrytykował pod względem treści filozoficznej ( @lakukaracza_ podobno jest zawodowym filozofem), problem tkwi w tym, że @lakukaracza_ nagminnie szydzi z katolicyzmu wytyka błędy logiczne wynikające wyłącznie z dosłownego traktowania skrótów myślowych i anegdotek opowiadanych dzieciom, a przy tym nigdy nie przeprosi, ani nie przyznaje racji osobie która wyjaśnia znaczenie tych skrótów myślowych.
Również wiele innych szyderstw i obrzucania nieświadomych użytkowników forum wiara.pl gnojem na wykopie ma na sumieniu. Ten człowiek nigdy za nic nie przeprosił, jest specem od manipulowania pół-prawdami.
Myśle że nie zależy mu na dialogu, ani nie ma szacunku do rozmówców myślących inaczej. Zależy mu wyłącznie na ośmieszaniu wartości religijnych, a jako filozof i ex-katolik powinien rozumieć zarys doktryny katolickiej.
#katolicyzm #ateizm #4konserwy #neuropa #przemyslenia #filozofia #religia
@neilran: zależy CI na dialogu do aborcji, in vitro i adopcji dzieci przez pary samesex? xD
@neilran: Czyli co, ma dyplom z filozofii?
@Intellectually_superior:
źródło: comment_nAWCn2CKMt4jX2YplyIXwSx9RNBFCxqI.jpg
PobierzJeśli już ktoś jest gdzieś zepchnięty to ateisci-liberałowie. Ta grupa w tym kraju ma niewiele do gadania, więc proszę nie rób z katoli - ofiar, bo nimi nie są.
Chyba że masz na myśli brak wolnego rynku albo brak ośrodków ateistycznych (odpowiadających kościołom), to się zgodzę.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kapitan_Neuropa: Masz rację, ateistów-liberałów czyli ateistyczną sekcję korwinistów ciężko spotkać w opinii publicznej.
Za to jest pełno ateistów-antyliberałów, którzy chętnie ściągnęliby przymusem krzyż np. w gminnym urzędzie gdzie 95% ludzi w danej gminie jest katolikami.
@CosmicDreamer: jego popularność, tak jak patostreamów źle świadczy o tym portalu.
Komentarz usunięty przez moderatora
@multi_multi211: Mao pisał też, że im więcej ludzi zabijesz tym lepiej, bo jesteś bardziej rewolucyjny.
U nas lud jak na razie tylko tęczę spalił.
źródło: comment_Uyw58bOUtDdYAFXPfGb94LovHlgJ5IXs.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Korwiniści to nie liberałowie, tylko konserwy. Wolnego ryneku używają tylko po to by czymś się różnić od Pisu.
Tak jest ich pełno że nawet krzyża z sejmu nie potrafili ściągnąć. W Pl rządzi katoland i takie są fakty.
@Kapitan_Neuropa: Korwiniści to liberałowie, bo chcą najbardziej ze wszystkich opcji politycznych poszerzyć wolność.
To, że ktoś jest konserwatystą nie oznacza, że nie może być skrajnym liberałem, bo pomimo tego, że sam zachowuje się konserwatywnie, może w pełni zezwalać innym na zachowania
Wolność gospodarczą i ułatwić dostęp do broni, o innych wolnościach nie słyszałem. Są najbardziej liberalni ale liberałami nie są, sami się określają jako konserwatywni-liberałowie czyli są mieszanką.
Wtedy była taka atmosfera(palikot i te sprawy) że mogli go spokojnie ściągnąć,
@Kapitan_Neuropa: Zawsze mogliby wyjść na ulicę i bić przypadkowych ludzi, ale wiadomo jak by się to skończyło.
Zresztą przecież próbował zrobić to sądownie i nie dało rady, a gdyby zdjął bezprawnie, to zawieszono by go ponownie.
katolicy, prawacy jesteście niedouczeni i tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kupuje_bulki_w_almie: Przy tak poważnej argumentacji twoich twierdzeń nie radziłbym zaczynać od gry z końmi, bo to inteligentne stworzenia i raczej nie miałbyś z nimi szans XD
Zacznij od jakiegoś głupszego przeciwnika.