Wpis z mikrobloga

@Golomp: coś niepasuje Golomp? To ja powinienem w tym momencie najbardziej hejcić ligę za to, ze tor na którym maki by dominowały i miałbym realną szansę na zwycięstwo idzie do zmiany. Ale wolę iść na kompromis niż kręcić GB jak co niektórzy.
  • Odpowiedz
@Golomp: no i zdarza się, mamy zamknąć ligę na jakieś 10 kunosowych torów, bo modowane mogą mieć bugi? Albo testować każdy mm2 toru, bo a nóż będzie jakiś bug? No zlituj się. To jest zabawa a nie jakiś kurna super poważny simracing z walką o 100k$ nagrody za zwycięstwo i kurde uściśnięcie ręki z Alonso. Nie pasuje, to sie nie jeździj.

Oh wait ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@cienki137: Nie spinaj się tak ziomek, gdzie ja pisałem cokolwiek o zamykaniu ligi, nadinterpretujesz to co piszę a potem stwierdzasz że kręcę GB, widzę że bierzesz sobie za przykład zachowania sznikersa.

Co do samego testowania toru to przecież w poprzednich sezonach były takie kwiatki, że dzień przed wyścigiem okazywało się że nie ma na gridzie wystarczająco miejsc. Założę się że albo nikt tego toru nie odpalił przed sezonem, albo pojeździł
  • Odpowiedz
@cienki137: Myślę, że w ACL miałem dużo więcej wkładu niż ty, chciałem jechać w sezonie co zostało mi uniemożliwione. Na Discordzie dostałem bana za to że napisałem żeby nie jarać się ACC. Na wykopie dostałem czarno nie wiem dlaczego.
Niemniej nadal uważam, że ACL to moja sprawa.
  • Odpowiedz
@Golomp: a nie, oczywiście, "jestem święty, niczego nie o-----------m, dostałem czarno bo tak" :D A ja jakoś mogę pojechać kulturalnie po sznikersie jak się z nim w czymś nie zgadzam i 0 baników, 0 czarno itp. itd. No proszę.
  • Odpowiedz
@cienki137: Widocznie nie jesteś zaliczany do grona halko.
Dostałem bana po tym co pisałem na kanale ACC na discordzie, czyli to o czym wspomniałem wyżej - że na podstawie renderów nie ma co oceniać gry. Tyle i aż tyle starczyło do zbanowania mnie po tym jak sam wyszedłem.

Chciałbym zauważyć, że nawet ISO dostał bana na discorda :)
  • Odpowiedz
@Golomp: Odpowiedzialność za sprawdzenie toru biorę na siebie, bo ja go sprawdzałem i robiłem to bardzo dokładnie, bo sprawdzałem wszystkie bandy w newralgicznych punktach i nie tylko, bo również pobocza i inne strefy, gdzie mogły znajdować się błędy moddera co tworzył tor. Nikt nie mógł przewidzieć, że gdy tory jazdy pokrywają się na rożnych poziomach czyli wyjazd z pitlane pod torem wyścigowym, będą powodować konflikt między graczami na torze, tym
  • Odpowiedz
Hurr durr, wykryto błąd, a więc nikt nie testował!!!
Ej, serio ktoś tak może pomyśleć, a tym bardziej napisać? :) Już pomijam, że byłoby mi trochę łyso, gdyby się okazało, że to jednak nieprawda i ktoś tam testy porobił(poświęcając swój czas), i w zasadzie nie miał prawa tego błedu wykryć. ;)
  • Odpowiedz