Aktywne Wpisy

elo_kebab +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

plyty_chodnikowe +78
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz

Typowe acl - jak zwykle nikt nawet nie przetestował moda przed sezonem, co sezon to samo XD
#acleague
Po drugie komentować nikt mi nie zabroni.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Oh wait ( ͡° ͜ʖ ͡°
Co do samego testowania toru to przecież w poprzednich sezonach były takie kwiatki, że dzień przed wyścigiem okazywało się że nie ma na gridzie wystarczająco miejsc. Założę się że albo nikt tego toru nie odpalił przed sezonem, albo pojeździł
Niemniej nadal uważam, że ACL to moja sprawa.
Dostałem bana po tym co pisałem na kanale ACC na discordzie, czyli to o czym wspomniałem wyżej - że na podstawie renderów nie ma co oceniać gry. Tyle i aż tyle starczyło do zbanowania mnie po tym jak sam wyszedłem.
Chciałbym zauważyć, że nawet ISO dostał bana na discorda :)
Nie da się wszystkiego przewidzieć - to akurat przypadek, bo kończyłem i... i qzwa zonk...
Ej, serio ktoś tak może pomyśleć, a tym bardziej napisać? :) Już pomijam, że byłoby mi trochę łyso, gdyby się okazało, że to jednak nieprawda i ktoś tam testy porobił(poświęcając swój czas), i w zasadzie nie miał prawa tego błedu wykryć. ;)