Wpis z mikrobloga

#alfieevans cześć z was tu jest chora nie mniej niż Alfie. Wpisy dla poklasku jaki to ja nie jestem ateista XD modlitwa mu nie pomogła XD, gdyby to wasze dziecko było chore, to probowalibyscie wszystkiego co się da by spróbować je utrzymać przy życiu. Nawet jakby wam wmawiali ze jest nieuleczalne to pewnie wydalibyście ostatni grosz. Mamy takie p------e czasy gdzie nie możemy o niczym decydować. Wpierw czepiacie się ze nie można zrobić sobie aborcji na życzenie a teraz przeszkadza wam to ze rodzice chcą zabrać dziecko z jednego szpitala do drugiego który się zaoferował. Myśle ze duża cześć z was nie zrozumie tego dopóki sama nie będzie miała dzieci, ale jak mieć dzieci jak się jest jeszcze prawiczkiem xD
Ludzi bardziej obchodzi cierpienie zwierząt czy wycinka drzew niż ludzie.
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Oskarek89: Nikt nie chciał nikogo uśmiercać......

Odstąpienie od uporczywej terapii to nie jest morderstwo ani eutanazja.

Uporczywa terapia jest wtedy kiedy nasze działania nie poprawiają stanu
  • Odpowiedz
  • 9
@roball Polepszyło? Oni by go tam nawet nie liczyli tylko podtrzymywali przy zyciu. Rozumiesz co piszesz? Mózg by mu odrósł?
  • Odpowiedz
  • 16
@roball Przy tak wielkim uszkodzeniu mózgu to cud że tak długo bez aparatury egzystował, nic by mu się niebpolepszylo - chyba że polepszenie stanu to wg. Ciebie wegetacja do końca życia
  • Odpowiedz
@Akayari: Jak bys była dobrą matką, mającą głowę na karku, a nie kierującą się emocjami to byś ulżyła swojemu dziecku,a nie w imię kaprysu a bo tosłodziutki, ojojoj ruszył rączką, podobny do mamusi, pomęczę go dalej w imię swoich ambicji. To jest taki egoizm, nie podoba mi się.
  • Odpowiedz
@piotr-maszkar: Przecież nie o to tutaj chodzi. Dobrą matką, bo ciągle mam nadzieję, że moje dziecko da się uratować? Człowiek wtedy nie kieruje się czystą logiką, tylko ma nadzieję, że będzie dobrze. Nie jest wstanie wtedy myśleć jak człowiek, który nie ma dzieci. Dodatkowo sytuacja jaka była w szpitalu w UK wprawiała rodziców w szok, bo jak to - rodzice nie mogą decydować o dziecku? Przecież oni chcą dobrze!
I
  • Odpowiedz
@Oskarek89 czego się spodziewałeś jak 80 procent wykopu to lewactwo wszelkiej maści z uwielbieniem dla sodomii które zostaną prawiczkami do końca życia no chyba że będą się ładować z kolegami za garażami... A nie stop trzeba ich jeszcze mieć xD
  • Odpowiedz
@Akayari: Dlatego własnie dobrze, że najlepszą dla dziecka decyzję podjeli lekarze, wiele komisji a potem sędziowie. Bo jak sama mowisz, matka nie moze byc obiektywna (a przez co skazywac innych na męki).
  • Odpowiedz