Aktywne Wpisy

curiousboi +371
Deski sosnowe sztuk 6 na burty - 150zl
2x dekoral lazurowy błękit 1x biały = 120zl
Vidaron do desek + czarna farba na rdzę = 220zl
nowe śruby nakrętki = plus minus 70zl
Papiery ścierne, rozpuszczalniki i najtańsze pędzle z action = plus minus 60zl
Może
2x dekoral lazurowy błękit 1x biały = 120zl
Vidaron do desek + czarna farba na rdzę = 220zl
nowe śruby nakrętki = plus minus 70zl
Papiery ścierne, rozpuszczalniki i najtańsze pędzle z action = plus minus 60zl
Może
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Nighthuntero +239
Ktoś mi może powiedzieć po co budują 1000 dodatkowych boisk w czasie gdy Polska ma najniższy współczynnik urodzeń w historii?
#polska #finanse #gospodarka
#polska #finanse #gospodarka
źródło: 1000022034
Pobierz

Długo się wahałam czy napisać z własnego konta czy skorzystać z anonimowości.
tl;dr: wątpliwości po trójkącie
Jestem może już nie -świeżą, ale mężatką z kilkuletnim stażem.
Oboje z męzem jesteśmy liberalni obyczajowo.
Obracamy się w takim środowisku i nasi znajomi również są otwarci i szczerzy.
Mąż mnie bardzo długo namawiał na realizację jego fantazji, wspomnianego trójkątu.
Ustaliliśmy które moje koleżanki wchodzą w grę, gdyż nie przy wszystkich moich znajomych czuję się komfortowo.
Nie przedłużając: z nich kilka się zgodziło, a ze zgodzonych mąż wskazał którą chciałby zaprosić do naszego łóżka.
Wieczór, kąpile, wino, wspólna zabawa. Mysłałam, że wszystko mam pod kontrolą, jednak moja własna psychika spłatała mi figla.
- pomimo że się świadomie zgodziłam, to czuję lekkie, ale nieustające poczucie zazdrości. Nie mogę otrząsnąć się z wrażenia, że mężczyzna mojego życia zaczyna się mną nudzić. Widziałam różnicę w jaki sposób był ze mną, a w jaki z nią. Mieliśmy wszystko dogadane wcześniej, mimo to po fakcie jest mi smutno, że z nią kończył
- pieszczoty mojej koleżanki. Były bardziej zmysłowe i bardziej je "czułam" niż kiedykolwiek od męża.
Jeszcze z nim o tym szczerze nie rozmawiałam, ale ten wspólny s--s dużo zmienił.
#s--s #zwiazki #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Prawdopodobnie to jest początek końca waszego małżeństwa!!!
Wasza sytuacja jest K------o ironiczna !!!!
Wielu wykopkom nigdy, nie bedzie dane Kochać i być Kochanym przez drugiego człowieka, nie mówiąc o zawarciu Małżeństwa !!!
@iEarth To raczej kwestia p referencji. Kobieta którą nie ma sobie jakiego pociągi do kobiet e jakimś stopni nie jestem bi, na trójkąt z kobietą się nie zgodził. Autorka również przyznala się
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: eh. Szkoda. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Nie zrozumieliście mnie. Oboje jesteśmy liberalni obyczajowo. Zgoda na trójkąt
No, to teraz masz swoją liberalność obyczajową... Serio nie zdawałaś sobie sprawy, że taki kwas może z tego wyniknąć? Że facet będzie się bawił wami obiema? Dla niego ta druga była nowa, był zafascynowany nią bo Ciebie ma na co dzień i wykorzystał sytuację do maksimum.
@AnonimoweMirkoWyznania:
Komentarz usunięty przez autora
OPko, pogadaj po prostu ze swoim mężem i podziel się tym, co czujesz, nie