Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Długo się wahałam czy napisać z własnego konta czy skorzystać z anonimowości.
tl;dr: wątpliwości po trójkącie
Jestem może już nie -świeżą, ale mężatką z kilkuletnim stażem.
Oboje z męzem jesteśmy liberalni obyczajowo.

Obracamy się w takim środowisku i nasi znajomi również są otwarci i szczerzy.
Mąż mnie bardzo długo namawiał na realizację jego fantazji, wspomnianego trójkątu.
Ustaliliśmy które moje koleżanki wchodzą w grę, gdyż nie przy wszystkich moich znajomych czuję się komfortowo.
Nie przedłużając: z nich kilka się zgodziło, a ze zgodzonych mąż wskazał którą chciałby zaprosić do naszego łóżka.
Wieczór, kąpile, wino, wspólna zabawa. Mysłałam, że wszystko mam pod kontrolą, jednak moja własna psychika spłatała mi figla.

- pomimo że się świadomie zgodziłam, to czuję lekkie, ale nieustające poczucie zazdrości. Nie mogę otrząsnąć się z wrażenia, że mężczyzna mojego życia zaczyna się mną nudzić. Widziałam różnicę w jaki sposób był ze mną, a w jaki z nią. Mieliśmy wszystko dogadane wcześniej, mimo to po fakcie jest mi smutno, że z nią kończył

- pieszczoty mojej koleżanki. Były bardziej zmysłowe i bardziej je "czułam" niż kiedykolwiek od męża.

Jeszcze z nim o tym szczerze nie rozmawiałam, ale ten wspólny s--s dużo zmienił.
#s--s #zwiazki #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • 135
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 31
@AnonimoweMirkoWyznania: Nigdy nie pojmę tego, jak się można na takie coś godzić. Tym bardziej, jak kobiety nie dostrzegają w tym nic dziwnego, że na drugą dziołszkę ich partner się zgadza, ale na drugiego faceta już nie. xD

@iEarth To raczej kwestia p referencji. Kobieta którą nie ma sobie jakiego pociągi do kobiet e jakimś stopni nie jestem bi, na trójkąt z kobietą się nie zgodził. Autorka również przyznala się
  • Odpowiedz
@iEarth: bo to ma ewentualnie rację bytu kiedy partnerka jest biseksualna i to jej przyjemność jest na pierwszym miejscu wtedy, a nie że "normalna" para zaprasza sobie kolejną laskę... xD
  • Odpowiedz
Ktoś : To co dla jednych jest sufitem dla innych jest podłogą. Wykop to niezbyt dobre miejsce na takie wyznania. Dla niektorych mirków sam fakt ze kobieta może lubić s--s juz przebija ich sufit. Geometria w łóżku dużo zmienia. Otwiera nowe drzwi, pobudza fantazję, jednych podrafi popsuć innych umocni. To co się dzieje wtedy w łóżku nigdy nie bedzie pod pełną kontrolą i trzeba się z tym liczyć. Ważniejsze jest w co
  • Odpowiedz
Oboje jesteśmy liberalni obyczajowo.

No, to teraz masz swoją liberalność obyczajową... Serio nie zdawałaś sobie sprawy, że taki kwas może z tego wyniknąć? Że facet będzie się bawił wami obiema? Dla niego ta druga była nowa, był zafascynowany nią bo Ciebie ma na co dzień i wykorzystał sytuację do maksimum.

@AnonimoweMirkoWyznania:
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Doskonale Cię zrozumiałem. Ogarnij, że życie nigdy nie jest takie jak Twoje wyobrażenia czy plany. Zejdź na ziemię. Na c--j ta zgoda jeśli i tak każdy trzeźwo myślący człowiek wie, że w związku - nawet pomimo takich fantazji obu zaangażowanych osób - na pewno coś ulegnie zmianie po zrealizowaniu takiej fantazji. Czego się spodziewałaś? Życie to nie film.
  • Odpowiedz
Pseudonim: Ehh, ludzie gadacie głupoty. W życiu można eksperymentować z różnymi rzeczami i nie zawsze rezultat jest taki, jak się spodziewa. To, że niespecjalnie spodobało się kobiecie po trójkącie przecież nie oznacza automatycznie końca małżeństwa. Nie znając w pełni sytuacji, ani tych ludzi nie wygłaszajcie czegoś takiego jako oczywistości, różni ludzie mają różne podejście do tych spraw.

OPko, pogadaj po prostu ze swoim mężem i podziel się tym, co czujesz, nie
  • Odpowiedz
Roderigo Dirtypants: Po pierwsze, głupio zrobiłaś zapraszając koleżanki - osoby które znasz. Do takich zabaw najlepiej zaprosić kogoś z kim nie utrzymuje się kontaktu na codzień. Dzięki temu oboje będziecie traktować taką laskę w łóżku jako dodatek. Po drugie, facet jest jakiś dziwny jeśli bardziej skupiał się na niej, wydaje mi się że bardziej go kręcił s--s z inną laską a nie chciał mieć wyrzutów sumienia po tym jakby cię zdradził
  • Odpowiedz