Aktywne Wpisy

niepisowski +73
Nie żyje artystka kabaretowa, Joanna Kołaczkowska. Zmarła w wieku 59 lat z powodu choroby nowotworowej.
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
źródło: temp_file988713955152437149
Pobierz
ReggieNoble +17
źródło: -1594595104
Pobierz

źródło: comment_d7yuLdd37uV19kqVZVPoWYJEaACL1uK8.jpg
PobierzOczywiście kUbuntu.
I jeszcze ElBuntu, albo Ebuntu. Wersja z enlightmentem. Kiedyś nawet lubiłem ten menadżer. Ale niektóre domyślne programy mi nie odpowiadają.
problem, który mam w gnome to wysokie temperatury laptopa. W unity było 30 a teraz mam 40 w idle. Budgie mi się podoba ale czy przypadkiem nie jest to odmiana gnome i przez to pewnie problem pozostanie? Jeśli chodzi o xfce, kde czy mate to który jest najbardziej przyjazny?
A Mate'a unikaj. Z początku wydawał mi się idealny, ale w trakcie personalizacji zaczął mi się sypać.
@epic: Szczerze - nie wiem. Pewnie mate. Jak lubiłeś klasyczne Gnome 2 to ci się spodoba. Dla mnie xfce to w pewnym sensie połączenie kde i gnome przy czym xfce możesz cobie ustawić jak chcesz. Samo KDE w sobie jest spoko, robi wrażenie swoim rozbudowaniem, ale moim zdaniem jest zbyt windowsowe i czasami trudniejsze do zmienienia jak lubisz