Aktywne Wpisy
#sebcel weźcie zostawcie chłopa widać że już pęka, wychuśta się i czym wtedy będziecie sie różnić od julek i oskarów co was gnębili w gimbazie?

Graner +8
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Komentarz usunięty przez moderatora
To jest wyłącznie problem tej osoby- nie chciało się nosić teczki, to się nosi woreczki.
Natomiast problemem państwa jest to, że rząd obrał sobie za cel głosów właśnie takie osoby i ciągnie je za uszy, a niestety ale często wyżej wała nie podskoczą i
@SzymonCzarownik: Jaki wyjazd, skoro wcześniej pisałeś, że PiS chce dać wolne ustawowo niedziele także innym sektorom?
Gdzie zatankujesz, gdzie przenocujesz, jakie muzeum pójdziesz zwiedzać, skoro każdy będzie "spędzał obowiązkowo niedzielę z rodziną"? XD
Dlaczego nie masz
Komentarz usunięty przez autora
@SzymonCzarownik: Czyli nie myślisz. Jak można być tak nieogarniętym, by zakładać, że JEDEN WŁAŚCICIEL ogarnie cały hotel ze wszystkimi pokojami? XD
A co to za powiedzenie "zatankujesz wcześniej"? A jak jadę autem, które ma mały zbiornik to co? Mam zmienić auto czy może cel podróży?
ILEŻ RAZY ZWYKŁY CZŁOWIEK MA SIĘ DOPASOWYWAĆ DO KOMUSZYCH ZAPĘDÓW
@SzymonCzarownik: cytując: xDDDDDDDDDDDD
Ale wpis dobry, oto drogie dzieci jest zwolennik nakazów. Bez argumentów, bez logiki rzucający stwierdzenia tak debilne jak "brak zakazu pracy jest nakazem pracy". Jak zwykle osobnik taki nie może powstrzymać się by nie wtrącić tam fragmentu o tym
@SzymonCzarownik: oh, bym zapomniał kiedy sobie tics jest skonfrontować zaczyna łżeć. Nagle pojawiają się trzytysieczne stypendia, które wynoszą naprawdę koło 500zł
Cały czas wypisuję argumenty. O studiach też już pisałem przeczytaj proszę wszystkie wpisy nie chce mi się powtarzać.
Komentarz usunięty przez autora
Widzisz, pomyliły ci się słowa. Chciałeś napisać "bzdury"
No, my nie możemy powiedzieć kasjerce że jak pracuje jako