Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +66
Pamiętajcie, aby przy dzisiejszych upałach dobrze się nawadniać, bo można się łatwo odwodnić. Ehh cholerna unia i ich nakrętki, a już było ciepło, już było dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#klimat, #planetaplonie
#klimat, #planetaplonie
źródło: 17712203402108476719409462756657
Pobierz
Urynowyurynator +245
Ja p------e i znowu poniedziałek i do roboty. Jak ludzie potrafią chodzić latami do kołchozow i się nie z-----c to jest niepojęte. W autobusach każdy ma minę jakby jechał do obozu koncentracyjnego.
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm
Gdyby ci ludzie zaczęli analizować swoje życie i się choć przez chwilę zastanawiać nad sensem tego wszystkiego to by zaczęli skakać z okien jeden po drugim.
#kolchoz #antynatalizm

Serpent in the Staglands za niecałe 21 zł na GOG-u, brać póki jest nawet jeśli gra wydaje się wam brzydka/nudna. Takich twórców jak Hannah i Joe warto wspierać jeśli jest się fanem prawdziwych erepgów™.
Główną zaletą tej gry jest brak prowadzenia za rączkę, questy wymagają odrobiny myślenia i rozwiązania nie są tak oczywiste jak w przeciętnych erpegach. Słowem: twórcy szanują inteligencję gracza i nie jadą wg schematów. Aktualnie pracują nad innym interesującym dziełem pod tytułem "Copper Dreams". W celu sfinansowania projektu sprzedali dom (kupili go z myślą sprzedania z zyskiem, więc aż tak źle nie przędą, ale jednak) i bardzo chciałbym żeby CD okazało się jeszcze ciekawsze niż SitS.
O grze Copper Dreams więcej pisałem tutaj: https://www.wykop.pl/wpis/17708601/na-kickstarterze-pojawila-sie-kolejna-gra-whalenou/
#gry #crpg #pcmasterrace #gog #promocje #bethesdasucks
źródło: comment_TfAvQE99SvA2RL8gzYnR13anK8K5d6lC.jpg
Pobierz