Wpis z mikrobloga

Trzymajcie kciuki! Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to prawdopodobnie tak będzie wyglądać trasa mojego tegorocznego wyjazdu.

Tym razem kilka miesięcy, dwadzieścia kilka państw i wyjątkowo nie 7, a jedynie dwie osoby na pokładzie samochodu :)

Jeśli chcecie możecie obserwować tag #roadtripbus gdzie co jakiś czas będę wrzucał informacje o postępie przygotowań jak i samej wyprawy już po rozpoczęciu ;)

#podroze #podrozujzwykopem #samochody #chwalesie
MG78 - Trzymajcie kciuki! Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to prawdopodobnie t...

źródło: comment_1GSnSel3sSXb1rjYcbptkQRgoYQuA0QS.jpg

Pobierz
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MG78: przypominam o komplecie zapasowych zarowek, kamizelkach odblaskowych i trojkacie - we Francji. apteczka i alkomat "zalecane". w Maroko nie gadac przez telefon w czasie jazdy i nie przekraczac predkosci chocby o 1km; przekraczanie ciaglej na totalnym zadupiu i prawie pustej drodze - bo traktor - nie polecam: 3km pozniej dostalismy za to mandat :D (radarow/patroli jak u nas). poza tym - szerokosci!
  • Odpowiedz
@MG78 Nawet nie wiedziałem że miałem zablokowane. Od 3 lat :) Polecam spróbować Francezinha (szczególnie dobra w Porto) i Bacalhao. Jak zajrzycie to coś ogarniemy :) Znam w miarę dobrze okolice.
  • Odpowiedz