Aktywne Wpisy

Joker6699 +41
źródło: temp_file8834549580470668230
Pobierz
jedmar +61
Chyba będzie afera.
Kawałek Falcona spadł w PL.
https://www.facebook.com/share/p/1C3UKZPa9x/
#spacex #polska #falcon9 #musk
Kawałek Falcona spadł w PL.
https://www.facebook.com/share/p/1C3UKZPa9x/
#spacex #polska #falcon9 #musk
źródło: temp_file531686867680163423
Pobierz

Tym razem kilka miesięcy, dwadzieścia kilka państw i wyjątkowo nie 7, a jedynie dwie osoby na pokładzie samochodu :)
Jeśli chcecie możecie obserwować tag #roadtripbus gdzie co jakiś czas będę wrzucał informacje o postępie przygotowań jak i samej wyprawy już po rozpoczęciu ;)
#podroze #podrozujzwykopem #samochody #chwalesie
źródło: comment_1GSnSel3sSXb1rjYcbptkQRgoYQuA0QS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@dzikireks: Będę uważał, chociaż słyszałem że Mauretania gorsza.
Komentarz usunięty przez autora
@MG78: A to Ty, przeglądałem kiedyś Twojego bloga (✌ ゚ ∀ ゚)☞ Powodzenia
źródło: comment_uVtyqbXb194siNEuejuZw5sXuULZ4H5O.jpg
Pobierzźródło: comment_yYFTlGxCp2sxzrrXujA5bfHtcHiF7wLO.jpg
Pobierz@r3pr3z3nt: Napiszę do Ciebie na priv ;) może coś ciekawego mi podpowiesz. Długo byłeś w trasie?
@instinCtoriginal: Dzięki!
@zubrajestem: Wszystko będzie samochodem, w konkretnych miejscach trasa będzie wyglądać inaczej niż
Komentarz usunięty przez moderatora
No to T3mam kciuki :D
1. Co bierzecie na zapas?
Koło, alternator, paski, klucze, kable rozeuchowe,olej, filtry, młotek , duck tape, kompresor, przewody elektryczne,trytyki czy coś jsszcze?
2.Jak ogarneliscie sprawe mycia? U mnie to kupne baniaki 5l/woda pewna podgrzana na gazie i prysznic na 12v plus strefa wolna od ludzi by sie laski nie rzuciły na mój brzuszek xD Teraz jednak bede robil prysznic z rury pvc 160.
3. Macie
1. To co wymieniłeś tak (z wyjątkiem kompresora chyba). Co więcej zobaczymy, dopiero wziąłem się za przygotowania samochodu.
2. Mamy ze sobą baniaki z wodą na wodę pitną i wodę do mycia. Generalnie jeśli jest okazja to prysznice plażowe, stacje, itp. Prysznica turystycznego nie chciałem, bo wszystkie jakie widziałem dotychczas to była lipa.
3. Mamy, niestety z roku na rok coraz gorszy (oferta się psuje ;(). Jeszcze nie byliśmy nigdy holowani,