Wpis z mikrobloga

@wasiuu: co oni tam w ogóle robią xD ja się kompletnie nie znam na kuchni francuskiej i jak tak patrzę to chyba lepiej by było gdyby przynieśli bagietki czosnkowe z biedry i podgrzali
  • Odpowiedz
@wasiuu: przesrane. ja bym z chęcią spróbowała chyba wszystkiego co by się nie ruszało i nie było takimi zwykłymi naszymi robalami typu karaluch
  • Odpowiedz
@wasiuu: dotarłam do śmiechu i zrobiło mi się autentycznie przykro ( ͡° ʖ̯ ͡°)
kiedyś chciałam mieć swoją restaurację lub kawiarnię... taką śliczną, pachnącą, klimatyczną, dopieszczoną, ale chyba nie będę miała na to wystarczająco dużo pieniędzy
  • Odpowiedz
@wasiuu: na razie szukam jakiekolwiek. tydzień temu dostałam maila, że mnie nie chcą, bo wzięli kogoś innego, dwa dni później dokładnie to samo ogłoszenie zostało wrzucone.... (:

• Odpowiedz
@MadIen: Ja szukam ludzi do pracy i nikt nie chce przyjść. Jakiś łaskawca ma się pojawić w sobotę. I to nawet nie kwestia wypłaty, bo już wychodzę ponad przyjętą w zawodzie średnią. Nie ma ludzi i już.

• Odpowiedz
@wasiuu: ja walczyłam jakimiś magicznymi pędzelkami od majfrendów, ale było przy tym mnóstwo pracy i efekt mizerny ( ͡° ʖ̯ ͡°) spróbuję z czymś kwaśnym, dzięki!

TA WŁAŚCICIELKA JEST TAK TĘPĄ P---Ą ŻE AŻ TRUDNO MI UWIERZYĆ XDDDDD

ohui, właśnie usłyszałam, że jest suką xD chciałabym zobaczyć typa który kupił jej tę restarurację
  • Odpowiedz
Weź mnie nie strasz, zamierzam sobie kupić kuchnię elektryczną. Indukcję znaczy. Nie znam się na tym za bardzo ;) Dzwonić po ratunek do solgazu? xD

Ty poczekaj co się będzie dalej działo :D
  • Odpowiedz
@wasiuu: indukcja jest ok. tylko na przykład moim rodzicom się dość szybko zepsuła (po jakichś 5 latach, ale może nie umieli używać albo była kiepska XD)

ale te płyty z gorącymi kółeczkami to jest porażka ;_;
  • Odpowiedz
@wasiuu: no tylko musisz pamiętać, że woka na tym nie postawisz :< i nie otegesujesz (JAK TO SIĘ NAZYWA?!) cebuli do rosołu :/

poza tym indukcję szanuję jak głupia
  • Odpowiedz
@wasiuu: nie wiem. chyba opalanie. akurat podstawowym plusem kuchenki ceramicznej jest to, że mogę położyć kawałek folii, włączyć palnik, położyć cebulę i mam w wszystko gdzieś

zawsze zostaje Ci palnik gazowy ( ͡° ͜ʖ ͡°) i creme brulee można zrobić :3
  • Odpowiedz