W nawiązaniu do tego wpisu: https://www.wykop.pl/wpis/30980901/mam-problem-z-mi5-mianowicie-nie-mam-zasiegu-w-roz/109941561/#comment-109941561 W skrócie: Nie działa mi LTE w #mi5 i nie mam pomysłów co robić. Wgrywam różne softy i sprawdzam czy na którymś problem nie zniknie. A zatem po wgraniu losowych kilku softów sprawa wygląda tak (miui polska 7.9.7 v9.7.0 z 2017), że mam pełen zasięg i napisane LTE ale sieć praktycznie nie działa, tj. marnie wysyła smsy/ dzwoni, o internecie nie wspominając. Jutro wgram jakiś starszy soft z początku 2017. Ktoś ma jakieś pomysły o co chodzi? APN raczej dobrze ustawione. Ktoś coś? (╯︵╰,) #xiaomi
@cyanoone: Viking mobile. Próbowałem też na starterze z Play ale Jutro spróbuję na karcie Play dziewczyny (ona ma na bank LTE, a ta co mam nie wiem sam..)
W skrócie: Nie działa mi LTE w #mi5 i nie mam pomysłów co robić. Wgrywam różne softy i sprawdzam czy na którymś problem nie zniknie.
A zatem po wgraniu losowych kilku softów sprawa wygląda tak (miui polska 7.9.7 v9.7.0 z 2017), że mam pełen zasięg i napisane LTE ale sieć praktycznie nie działa, tj. marnie wysyła smsy/ dzwoni, o internecie nie wspominając. Jutro wgram jakiś starszy soft z początku 2017. Ktoś ma jakieś pomysły o co chodzi? APN raczej dobrze ustawione. Ktoś coś? (╯︵╰,)
#xiaomi
Nie mogę nic polecić, nie mam Mi 5