Aktywne Wpisy

planarize +209
Inicjatywa Stop Niszczeniu Gier Komputerowych właśnie przebiła wymagany próg w Danii, jest to piąty kraj z wymaganych siedmiu i zebrano ~340k głosów poparcia z potrzebnego miliona. :)
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
źródło: obraz
Pobierz
Kolanka +821
Żukosia podała dalej mojego twitta o wniosku o udzielenie informacji publicznej na temat telefonów w sekretariacie MRiT.
Teraz czuje presje żeby to dowieźć xD
#nieruchomosci
Teraz czuje presje żeby to dowieźć xD
#nieruchomosci
źródło: temp_file6849609048728475920
Pobierz

-Masz zapalic?
- Nie pale
- Jak ci w--------e zaraz to zacznisz palić ( ͡º ͜ʖ͡º)
Olałem to bo byłem i tak już spóźniony. 8h później wracam na pks, ten sam gościu z obitą mordą całą we krwi podchodzi do mnie jakby nigdy nic i z tekstem:
- Mordeczko poratujesz mnie na bilet? pobili mnie i okradli, nie mam jak wrócić do domu.
Nie dorzuciłem mu, okazało się później że chciał jechać do tego samego miasta co ja. Prosił kierowcę, żeby go zabrał za darmo, że odda kurtkę w zastaw. Trochę mi się go zrobiło żal i w pewnym momencie chciałem mu odpalić te 10zł na bilet... ale nie dałem. P------e. Patologia musi się nauczyć, że życie to nie bajka i za swoje czyny trzeba pokutować. Karma zawsze wróci ( ͡º ͜ʖ͡º)
czy dojechał? nie wiem, może w innym autobusie ktoś się nad nim zlitował.
#truestory #takbylo #patologiazewsi #patologiazmiasta
@tagged: widać trafił na takiego, co w podobny sposób postanowił go nałogu oduczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od was to nawet kupa pływająca w Gangesie jest lepsza xD
Komentarz usunięty przez autora
@FrasierCrane: Nie wystarczy przychodzić, trzeba jeszcze pracować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@tagged: @tagged: Jestem z Ciebie dumny mirku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tagged: Strach pomyśleć
nikt tak nie mówi poza Wami... "Pomagać dla Gościa"
@tagged: Wykop to jest siedlisko takich zjebów. Dzisiaj mnie jakaś różowa zczarnolistowała, jak jej napisałem, że mówienie 'dzień dobry' do ludzi którzy tobą gardzą jest debilizmem. xD
@Nikron: Ty byś pewnie się zawrócił i n-----ł 6 typa na raz ( ͡º ͜ʖ͡º). Ja nie mam takiego skila karate więc darowałem sobie dostanie w-------u w obcym mieście.
@tagged: xDDDDDDDDD o k---a