Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +83
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +123
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
-Masz zapalic?
- Nie pale
- Jak ci w--------e zaraz to zacznisz palić ( ͡º ͜ʖ͡º)
Olałem to bo byłem i tak już spóźniony. 8h później wracam na pks, ten sam gościu z obitą mordą całą we krwi podchodzi do mnie jakby nigdy nic i z tekstem:
- Mordeczko poratujesz mnie na bilet? pobili mnie i okradli, nie mam jak wrócić do domu.
Nie dorzuciłem mu, okazało się później że chciał jechać do tego samego miasta co ja. Prosił kierowcę, żeby go zabrał za darmo, że odda kurtkę w zastaw. Trochę mi się go zrobiło żal i w pewnym momencie chciałem mu odpalić te 10zł na bilet... ale nie dałem. P------e. Patologia musi się nauczyć, że życie to nie bajka i za swoje czyny trzeba pokutować. Karma zawsze wróci ( ͡º ͜ʖ͡º)
czy dojechał? nie wiem, może w innym autobusie ktoś się nad nim zlitował.
#truestory #takbylo #patologiazewsi #patologiazmiasta
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A tak na serio to dobrze c-----i. Patoli trzeba tępić.
@ciezka_rozkmina: on jest od takiego patolka lepszy. uczucia nie maja nic do tego ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@oiio: masz ze 2 metry albo cos cwiczysz? :E
Widac ktos mu w---------l zeby przestal palic