Aktywne Wpisy
mickpl +70
Ależ to jebnie jak wrócimy do podwyżek stóp i rozpocznie się walka z recesją.
50% luzem XD
Nie obroni dobra lokalizacja, wykończenie, modna dzielnica, segment top, segment bottom. Proces akumulowania betonu powoli można uznać za zakończony. Pora na załamanie.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
50% luzem XD
Nie obroni dobra lokalizacja, wykończenie, modna dzielnica, segment top, segment bottom. Proces akumulowania betonu powoli można uznać za zakończony. Pora na załamanie.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
Odchod_Pasywny +200
Potężny MLMiarz prowadzący biznes ąlajn w końcu odpowiada na zaczepki tigera bonzo.
Wielka fuzja uniwersów menelstwa, mopsu i zasiłków z pato-biznesmenem pracującym na magazynie w holandii stała się faktem, bęc.
#bonzo #sebcel #heheszki #frajerzyzmlm #patostreamy
Wielka fuzja uniwersów menelstwa, mopsu i zasiłków z pato-biznesmenem pracującym na magazynie w holandii stała się faktem, bęc.
#bonzo #sebcel #heheszki #frajerzyzmlm #patostreamy
Ja za 12 koła otrzymałem.
- skóra
- podgrzewane fotele sterowanie elektrycznie z funkcją pamięci (a no i mam wbudowany fotelik dla dzieci na tylnej kanapie) - https://e.allegroimg.com/s512/03065b/916d6cdd46989bc835f1dd0aba9e (przykładowe zdjęcie z sieci)
- climatronic
- webasto nagrzewające wnętrze i silnik
- odpalanie auta albo webasto ze scyzoryka (jest też opcja
Lakier scuderra Rosso?
@Cripex: Nie każdy chce jeździć Passatem
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
- skóra - u mnie alcantara
- podgrzewane fotele - brak
- climatronic - u mnie dwustrefowy z systemem oczyszczania powietrza AQS
- webasto nagrzewające wnętrze i silnik - brak, benzyna
@NewEpisode: Spoko. Kupię od Ciebie te auto za 2 lata za te 10 tysi dla żony ;-)
@kobiaszu: Bo ten OP'a to taki krajowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czlowiekboruta tak, manetka +kodowanie.
Komentarz usunięty przez autora
- kubełki nigdy mnie nie pociągały, ale te standardowe w skórze mają normalnie wsparcie boczne
- kierownicę również mam z klawiszami
- drążek i dźwignia ręcznego tez jest w skórze
- lotka na