Wpis z mikrobloga

@scamp: to klient steama już działa?
EDIT: btw. przeciągające się bety i early accessy tak kończą. Gra była dobra, ale non stop problemy techniczne, a kto miał sobie pograć to już pograł. Wyszło to w ogóle już F2P, czy dalej EarlyAccess?
  • Odpowiedz
@zolwixx: Z tego co śledzę, discorda, i te ich dev strumyki, F2P będzie, jak wyjdzie z EA. Szkoda tej gry, wizualnie jest super, ale po roku wzrosła jedynie ilość dostępnych skinów, brak nowych trybów gry, może teraz coś się ruszy jak wyjdzie Instant Gib... chlip chlip szkoda trochę kłejaska
  • Odpowiedz
@scamp: ja nie gram, bo klient steam miał problemy z połączeniem, a jakiś czas temu coś się działo w bethesda launcher i zwyczajnie odpuściłem na rzecz innych, starszych tytułów. Jak zacznie działać i odpalą normalne F2P, a nie skitrane EarlyAccessy, to wrócę.
  • Odpowiedz
@zolwixx: ja gram na steamie od bardzo dawna juz.

@scamp: gram codziennie po 2-3godzinki i jest zajebiscie. od jakis 2tygodni troche dłużej wyszukuje mi serwer jakies 1 do 1:30 min ale pewnie dlatego ze wywalilem to z pongiem powyzej 100ms
  • Odpowiedz
  • 0
@scamp tej grze tak bardzo brakuje botów z Q3. Z doświadczenia z moimi znajomymi wiem, że z uwagi na prosów bardzo dużo ludzi odbija się od gry, bo nie mają najmniejszych szans odbić się od dna tabeli, a match making nie jest rewelacyjny. Z botami mogli by chociaż potrenować i obyć się z mechaniką, a tak...
  • Odpowiedz