Aktywne Wpisy
WielkiNos +315
Rozmowa z modelką z tindera. Nie każdy z was doświadczył takiego matcha, więc pan, który dostąpił tego niezwykłego zaszczytu postanowił się podzielić jakże ciekawą rozmową z widocznym na zdjęciu sexi aniołkiem.
#tinder #logikarozowychpaskow #p0lka #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #samiecalfacontent
#tinder #logikarozowychpaskow #p0lka #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn #samiecalfacontent
Antorus +83
Od jakichś 17 lat ładuję średnio 2 litry pepsi dziennie (od kilku lat wersję bezcukrową). I jak każdy zauważył cena tego napoju ostatnio wzrosła o prawie 100% względem tego, co było jeszcze w czasie pandemii. W marketach dwulitrowa butelka maxika już prawie po dychę, a w mniejszych sklepach to i po 13-14 widywałem. No koszmar, przy takim spożyciu to wydatek się robi prawie jak na racę szlugów.
Na socjalach często mi się
Na socjalach często mi się
1. Jedzie koleś samochodem po chodniku stwarzając zagrożenie dla życia i zdrowia wielu osób. Rowerzysta wykazuje postawę obywatelską i rejestruje oraz zgłasza policji to zachowanie. Komentarze:
"Konfident"
"Rowierzyści to podludzie"
"Co mu ten samochód przeszkadzał, były korki to musiał se jakoś radzić"
2. Ludzie palą śmieciami i słabej jakości węglem w starych i nieekologicznych piecach co powoduje choroby i zgony 20 000 osób w Polsce rocznie. Komentarze:
"Jakby ludzi było stać to by założyli se gaz, ale ich nie stać więc muszą se jakoś radzić. Bieda ich do tego zmusza"
"Od tylu lat ludzie palili syfem w piecach i jakoś nikomu to nie przeszkadzało, teraz lewacy grzeją temat by zaszkodzić pierwszemu patriotycznemu rządowi!"
3. Rząd wprowadza kolejne ograniczenia wolności, dzisiaj np. wszedł w życie zakaz handlu w część niedziel. Komentarze:
"Kiedyś sklepy były zamknięte w niedziele i jakoś się żyło."
"Hahaha, nie potrafiom głupki zrobić zakupów dzień wcześniej"
4. Kanar złapie pasażera jadącego na gapę. Komentarze:
"Ciekawe czy byłby taki zdecydowany jakby to było kilku dresów"
"Jakim prawem ten kanar go w ogóle kontroluje, wziąłby się za uczciwą pracę, a nie ludzi nęka!!"
Jest tego tyle, że już się zastanawiam czy to może ze mną jest coś nie tak.
#zalesie #takaprawda #gorzkiezale #zakazhandlu #polak
To Ty chyba nie wiesz jak wygląda bieda w PL. O ile wiele z tych ludzi to janusze którzy kupują za grosze meble z płyt wiórowych i grysik gumowy, to dla wielu jest to na prawdę duży wydatek. Tak, nawet z dopłatą.
zastosuję pradawną mądrość. nie podoba się to #!$%@?, bez żadnej ironii. jeśli nie masz żony i
Naprawdę czasem mam wrażenie, że pochodzę z jakiejś innej planety, bo mentalność niektórych ludzi jest mi tak daleka i tak obca, że po prostu nie mam słów. Zdarzało mi się też, że próbowałem tłumaczyć, wyjaśniać, ale w pewnym momencie już dałem spokój. Rozmawiamy zupełnie innymi językami.
Nie jest nas chyba jednak wcale tak mało. I wydaje mi się, że
@chanelzeg:
Komentarz usunięty przez autora
@ruok: No ten komentarz to chyba dzisiaj
@loczyn: Buhahahah
Austria, Niemcy, Norwegia, Holandia, Szwajcaria - ograniczenia handlu w niedziele
USA - totalna wolność słowa. Oficjalni nazisci sobie mogą chodzić po ulicach a ludzie chodzą normalnie z bronią. Patrząć na działalność tego Pana to dupa by mu pękła z tego powodu.
Pozostaje Dania i
@chanelzeg: To akurat sensowny zarzut. Jak wszyscy to wszyscy. Za dnia dresy w grupach są niewidzialne dla kontrolera.
Ciekawe jak sytuacja w nocnych. Widziałem towarzyszących kanarom ochroniarzy o twarzach takich, że aż się chciało kupić dwustrefowy tak na wszelki wypadek
#warszawa
Ogarnijcie się
Nienawidzę tych, co palą byle czym i trują innych.
Komentarz usunięty przez autora