Aktywne Wpisy

daretti877 +122
#gospodarka #demografia #ekonomia #p0lki
Dziś znowu spaceruje sobie do pracy przez park a tam pełno Grażynek 30 plus z psieckami ...wożą je specjalnie do parku samochodami żeby ...no właśnie nie wiem xD potem labrador do bagażnika trzeba odwieźć i pędzić do kołchozu robić "kariere" xD ostatnio na przejściu puszczałem 30 plus z mopsem w wózeczku xD cwane Kariny zagłuszają instynkt zwierzętami...trzeba drastycznie ograniczyć pogłowie
Dziś znowu spaceruje sobie do pracy przez park a tam pełno Grażynek 30 plus z psieckami ...wożą je specjalnie do parku samochodami żeby ...no właśnie nie wiem xD potem labrador do bagażnika trzeba odwieźć i pędzić do kołchozu robić "kariere" xD ostatnio na przejściu puszczałem 30 plus z mopsem w wózeczku xD cwane Kariny zagłuszają instynkt zwierzętami...trzeba drastycznie ograniczyć pogłowie

lkoikm +802
źródło: temp_file2799691684228538920
Pobierz

źródło: comment_cnvw119DHzPbmwEOTzG83VZqlF5f5UWn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem czy już prasa podała do wiadomości publicznej. Sprawcą jest mąż kobiety, która została dekapitowana. Kobieta chciała od niego odejść, bo był agresywny. Nie mieszkali już razem. Mieli jedno dziecko. Jakiś czas temu sprawca tego wybuchu miał wypadek samochodowy. Dość tajemniczy, bo na prostej drodze uderzył w drzewo, tak się jakoś złożyło, że uderzył stroną pasażera,
Komentarz usunięty przez moderatora