Wpis z mikrobloga

@mamajasia12: XD ciekawe jakimi względami, grałem w obie części w niewielkim odstępie czasu na pc, to był pierwszy raz kiedy ogrywałem czwórkę także bez nostalgicznego p--------o wyraźnie czułem że piątka jest lepsza.
  • Odpowiedz
@Quake3: nie wiem jak V bo nie grałem, ale IV to dla mnie dnoooo fabularne. Każda misja taka sama, jedź i zabij. Z dodatkowych rzeczy? Strzelanie do mew. To skoro IV jest lepsza od V to San Andreas musi być mistrzostwem - tam dopiero był klimat i misje!
  • Odpowiedz
cenię za realizm, mechanikę zniszczeń, prowadzenie pojazdów i reakcje npc. Chyba gta 4 było najbliżej "matrixa" ( ͡° ͜ʖ ͡°). W sumie jak się 5 pomoduje to też daje radę, ale fabularnie to bajka w realistycznej grafice. Brakuje mi takich losowych akcji w świecie, wypadków, pożarów, ktoś dostaje zawału na drodze itp. niby nic, ale takie smaczki budują klimat.

@rzaden_problem: R* wychodził wtedy poza uniwersum 3D, więc musieli pokazać nowość z
  • Odpowiedz
  • 1
@Pozytron fabuła która jest po prostu świetna, o wiele bardziej realistyczny model uszkodzeń pojazdów i strzelania, imo to lepszy model jazdy. Głównie to fabularnie, bo w GTA V jest conawyzej średnia :P
  • Odpowiedz